Rubavský urgent tak co nevidět opustí doktůrek Maty Bojan. „Tvůrci nechtějí nic riskovat, tak sází na osvědčené tváře svých seriálů, které jim mají zaručit velkou sledovanost,“ prozradil Aha! zdroj z televize Prima, který si kvůli přísnému tajení informací nepřeje být jmenován.

VIDEO: Sabina Laurinová v Sestřičkách: Těhotenství Mery konzultovala se svým gynekologem

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Těhotenství Mery konzultovala se svým gynekologem FTV Prima

Přeplatili je

Mezi Gránským a Burešovou sice může dojít ke krátkému milostnému vzplanutí či aférce, ale už nyní je jasné, že bude ve vztahu s někým jiným. „Na Primě jí hledají herecký protějšek, a dokonce i ona do toho smí mluvit. Má rozhodující slovo,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj.

Podobné podmínky by měl mít i Gránský. Za hlavní roli má dostat údajně astronomický honorář, který je vysoko nad průměrem ostatních. „Televize o něj hodně stála a tímto seriálem si ho zavázala. Podle interních informací si za to Gránský nechal velmi slušně zaplatit,“ dodal zdroj.

Musí z kola ven

Divačky by v novém seriálu kromě doktůrka Maty Bojana jistě rády viděly i Lamboru neboli podnikatele Janka Linharta ze Slunečné. Jenže... „S Markem se v Zoologické nepočítá! Aby diváci neměli pocit, že se dívají na pokračování Slunečné,“ dodal zdroj na vysvětlenou.

Sestra Mery čeká dítě!

S těhotnými jako by se v seriálu Sestřičky roztrhl pytel. Po Patricii Pagáčové (32), Michaele Dittrichové (29) a Kristýně Frejové (49) bude s těhotenským bříškem v ateliérech pochodovat i Sabina Laurinová (48). Zatímco první dvě si na plac nosily bříško vlastní, Laurinová zdědí umělé po Frejové. Dítě tedy nečeká Sabina, ale vrchní sestra Mery. „Samotnou mě překvapilo, jak běžné je těhotenství v tomto věku a jak časté jsou příběhy žen, které první měsíce těhotenství zaměnily za projevy menopauzy,“ svěřila se herečka a maminka dvou dcer – Valentýny (19) a Máji (12).

VIDEO: Slunečná: Další žádost o ruku

Video
Video se připravuje ...

Slunečná: Další žádost o ruku TV Prima

Fotogalerie
31 fotografií