Bezdětní Dan s Matějem spolu žijí 3,5 roku, seznámili se velmi romanticky v Národním divadle. Partneři se chtěli odstěhovat z Prahy, nikdo ovšem netušil, že se jejich novým domovem stane zámek, ačkoliv původně mělo jít o chalupu. Nynější rekonstrukce tohoto obrovského sídla je velmi náročná. Pár s účastí v projektu oslovila produkce. „Ten pořad zobrazuje, jak spousta lidí žije. Jak žijí různé sociální skupiny ve společnosti. Proto jsme to chtěli zkusit,“ prozradili. 

V Jablonci nad Nisou žije druhá, poněkud rozrostlejší rodina. Martina (35), Pavel (39), Vojta (3), Pavel (14), Martina (14), Šárka (10), Adéla (7) a Josef (5 měsíců) obývají byt 3+1. Oba dva mají krom svých společných dětí i děti z předchozích vztahů. Martina tvrdí, že Pavel je celkem líný, a to jí vadí asi nejvíce. Starání se o tak početnou rodinu je totiž velmi náročné.

Video: Výměna manželek: Padesát odstínů šedi po Česku!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Padesát odstínů šedi po Česku! TV Nova

Když Martina dorazí do svého desetidenního bydliště, bude naprosto v šoku. „Jako fakt sem? Ty vole! Já se pose*u!“ pronese při příchodu na stále rekonstruovaný zámek. To, kde se ocitla, prý okamžitě poznala. „Stropnickej, mně to bylo jasné, když jsme stáli venku.“   

S velkým údivem bude procházet zámek a obdivovat obrovské prostory a architektonické prvky. Tetelit blahem se bude i nad vlastní obrovskou komnatou. Sama se vyjádřila tak, že se bude cítit jako zámecká paní. Zvládne se postarat o takto velkou domácnost?

VIDEO: Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlenné rodiny, místo něj získal zasloužilou matku

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlenné rodiny, místo něj získal zasloužilou matku. TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií