Rozchod s manželem André Reindersem (39) jí dává zabrat, i tak má ale Mašlíkováspoustu času na sebe a své záliby. Kromě drandění na koňském hřbetu a péče o syna Andreaska (3) rozšiřuje také svou sbírku spodního prádla. Na instagramu se pochlubila novým sexy objevem a rovnou se do něho oblékla.

„Od dob, kdy jsem předváděla jako modelka hlavně spodní prádlo a plavky, miluju různé typy spodního prádla. A s tímhle kouskem se prostě musím pochlubit,“ napsala blondýnka k polosvlečenému snímku ve smaragdově zeleném koženém spodním prádle. Pastvou pro oči je zejména její nadupaný dekolt v korzetové podprsence.

Video: Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fanoušci se při pohledu na svůdnou Mašlíkovou tetelili blahem. „Na krásné tělo krásné prádlo,“ vzkázal jí jeden z nich. „Tak to je luxus!“ připojil se další. Pochvalnou ódu zapěla i další sexbomba českého showbyznysu, Eva Decastelo (42): „Jako OMG WTF! Top strop,“ nedokázala vstřebat sexappeal, jenž z fotografie vyzařoval.

VIDEO: Mašlíková promluvila o manželské krizi, která se táhne už rok: Slova o rozvodu!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Mašlíková promluvila o manželské krizi, která se táhne už rok: Slova o rozvodu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
87 fotografií