Celá rodina na tříměsíčním zlatém retrívrovi doslova visí. Pes je velkým miláčkem obou synů Quentina (7) a pětiměsíčního syna Swena. Shadow je prostě pátým členem rodiny Koktových. To, co včera zažila Ornella, je přitom zlým snem všech pejskařů. 

Jako každý den, i v úterý si Ornella s miminkem v kočárku a pejskem vyrazila na procházku do přírody v blízkosti jejich domu. Pes v klidu běhal po poli, ale když se chtěl vrátit ke své paničce, došlo k něčemu šílenému. 

„Shadowa srazilo auto. Bohužel byl na poli a pak chtěl za námi zpět a přes (absolutně nerušnou) cestu zrovna jelo auto. Shadow letěl vzduchem několik metrů. Zařval, ale pak se zvedl a byl jakoby normální. Ihned jsem s ním vyrazila na veterinu, i přes to, že sliznice měla dobrou barvu a zlomeninu jsem nenašla,“ popsala neštěstí Koktová. „Byl vyšetřen i pomocí sona, vše dopadlo dobře. Žádná zranění, jen šok,“ dodala vnadná kráska. 

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Bohužel tím drama nekončilo. Když se vraceli z veteriny, Shadow byl v šoku a odmítal přejít přechod. Ornella ho neudržela, jak se vzpíral, vysmekl se jí z obojku a opět utekl na hlavní silnici. Jako zázrakem se mu nic nestalo, nechal se chytit cizí paní, ta ho předala vyděšené Koktové. Ale jak byl úplně mimo, tak svou paničku lehce kousl do ruky. Ta se ale nedala, psa nacpala do auta a odvezla ho domů. 

Shadow se prospal a je opět tím miláčkem, kterým byl před tím, než ho srazilo auto. 

Fotogalerie
39 fotografií