Dceru Veroniky Žilkové (57) Agátu Hanychovou poznal Jakub Prachař při natáčení, v době kdy mu bylo pouhých třináct let. Láska mezi nimi ale propukla až později. V rozhovoru pro magazín Téma řekl, že se jednalo v podstatě o ideální seznámení. Když byl singl, tak napsal starým známým a čekal, kdo se chytne. A chytla se Agáta!

„V podstatě jsem byl takový sběratel mršin, když už nevíte kudy kam, obvoláte staré známé. Ne, dělám si srandu, ale je pravda, že to mezi námi bylo o kus jednodušší, než kdybych musel úplně od začátku," prozradil herec jak jejich románek vznikl. 

20. dubna 2013 se narychlo spontánně vzali, ale jejich rozhodnutí zklamalo rodinu, která u toho nemohla být, a tak pro ně později uspořádali velkou veselku a vzali se vlastně podruhé. „Poprvé to bylo narychlo, taková punkerská svatba. V šest ráno jsme si to řekli a v sedm jsme se brali. Jenže rodina z toho pak byla posmutnělá, že jsme ji vynechali, tak jsme to udělali ještě jednou," vysvětlil člen skupiny Nightwork důvod jejich dvojité svatby. 

Kvůli jejich ukvapené první svatbě, nestihla bouřlivácká dvojice sepsat ani předmanželskou smlouvu. „Nebyl na to čas, byla sobota. Ale já toho naštěstí moc neměl, takže kdo na tom možná mohl tratit, je moje žena. Už se nedá nic dělat. Já jí to říkal, že jsme to měli udělat, hlavně kvůli ní," nastínil herec, jak by se řešilo rozdělení jejich majetku v případě, kdyby se rozešli. 

Pokud jde o jejich druhou svatbu, Prachař má trošku výčitky, protože si ji neužil a jen se těšil, až skončí. „Já byl jak v Jiříkově vidění, jako by se mě to netýkalo, taková podivnost. Všichni se na sebe usmívají, většina lidí je v křeči, hlavně příbuzní, takže jsem se nemohl dočkat, až skončí obřad, konečně se ožeru a přijde uvolnění. A druhý den jsem litoval, že jsem si to víc neužil. Že to vlastně bylo pěkný," dodal herec, který s Agátou za pár dní oslaví šesté výročí manželství. 

VIDEO: Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal!

Video
Video se připravuje ...

Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal! Jana Marvanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií