„Vztah uzavřít nejde, ten pokračuje pořád,“ promluvila pro Aha! brunetka o sobě a Víznerovi. „My jsme se rozešli, ale Olda je otec našich tří dětí. Takže se vídáme, trávíme spolu svátky i narozeniny dětí, potkáváme se,“ objasnila.

„Dokud člověk dýchá, tak má vztah ke všemu okolo sebe. Dokonce i k těm, kteří už nežijí,“ míní herečka známá například ze seriálů Cesty domů či Ordinace v růžové zahradě 2, kterou pojí přátelství i s Víznerovou exmanželkou Janou Šulcovou (71).

„S Janou hrajeme i dvě představení. Vždycky se na ni těším, protože je velice vtipný člověk,“ vysvětlila s tím, že přátelí i s druhou Oldovou ženou. „Vážím si toho, že mám takový vztah s bývalými partnerkami Oldy a nechci to dávat nikterak na odiv.“

Těžko říct, zda by si rozuměla i s dívkou, s níž se její bývalý partner vídá teď. Údajně by mělo jít o jeho velmi mladou kolegyni z divadla. Sama Křížová už si ale zřejmě také stihla najít novou lásku.

Několikrát se již od bolestivého rozchodu objevila na veřejnosti ve společnosti s neznámým vysokým mužem a vypadala po jeho boku velmi spokojeně. Ovšem o své známosti nic prozradit nechtěla. „Jsem spokojená a šťastná, víc vám neřeknu. Pro mě je to teď nejlepší, jak to je,“ pokrčila Vendulka rameny.

VIDEO: Oldřich Vízner před odchodem od partnerky odhalil soukromí! 

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

 

Fotogalerie
52 fotografií