Vztah herecké dvojice vydržel dlouhých dvacet let, přesto si prošel hned několika krizemi. Křížová manželovi odpustila četné nevěry a snášela i jeho maniodepresivní stavy, které herce rozeštvaly s exmanželkou Janou Šulcovou (70).

Když ale Vízner odešel za teprve čtyřiadvacetiletou slečnou, byl to definitivní konec. Herečka známá například ze seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 či Cesty domů tak udělala čáru za minulostí. „Myslím, že život nás pořád někam posouvá. Asi to tak mělo být, je to tak v pořádku,“ tvrdila Vendulka webu Super.cz s úsměvem na tváři. V očích se jí ale přece jen zračil smutek.

I když pro ni náhlá změna jistě není nejsnadnější, nehroutí se a snaží se jít dál. „Řekla bych, že jsem v pohodě. Děti i práce mi přinášejí radost, jsem spokojená,“ nechala se brunetka slyšet na Psím dni na Praze 13, kam přivedla i svou fenku teriéra Bohunku.

Právě němá tvář je jí nyní oporou a pomáhá jí hlídat dům v Horoměřicích, kde dříve Vendulka s Oldřichem společně vychovávali děti Anežku (16), Alberta (14) a Františka (9).

Teď je tu najednou o jednoho člena rodiny méně. „Nebydlíme spolu,“ připustila Křížová, že se Vízner odstěhoval. „Ale často nás navštěvuje. Tatínkovskou roli plní,“ dodala ale vzápětí pro Super.cz.

VIDEO: Vendulka Křížová prozradila, jak pečuje o svou krásu

Video
Video se připravuje ...

Hvězda z Ordinace: Překvapí vás její lest na vrásky! Thomas Kruchina, Ladislav Bína

Fotogalerie
42 fotografií