A myslí to vážně. „Kdyby se objevila nějaká zajímavá nabídka, třeba i do seriálu, vzal bych to,“ potvrdil Blesku někdejší odpůrce seriálového žánru. A potvrzením změny jeho názoru může být i jeho účast v nové kriminálce Kapitán Exner, byť zatím jen v epizodní roli.

Kvůli penězům

Že bude milovník mladších žen muset sáhnout hlouběji do kapsy, je zřejmé stejně jako to, proč se uvolil, že půjde do seriálu. S Vendulkou Křížovou má tři nezletilé děti Anežku (16), Alberta (14) a Františka (9), takže postarat se musí, i když rodinu definitivně opustí. Prozatím dům v Horoměřicích alespoň navštěvuje. „Není pravda, že bych se úplně odstěhoval,“ přiznal Vízner, který po 20 letech opustil Vendulku. Blesk však ví, že nocuje převážně na jiné adrese.

Osudné divadlo

„Zamiloval se do čtyřiadvacetileté holky,“ prozradili kolegové z Divadla Rokoko. Když v roce 1997 začal chodit s herečkou, láska u něj propukla v Divadle Ungelt, kde Křížová hrála v romantické komedii Sylvie. Nyní se scénář opakuje. Nová láska Víznera prý pracuje v Divadle Rokoko, kde se s ní seznámil.

 VIDEO: Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat!

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Fotogalerie
20 fotografií