Účast na pohřbu Wabiho Daňka byla více než hojná, přišli i ti, kteří se ve společnosti neradi vyskytují. A některé dokonce svedl dohromady.

Zatímco Vendulka Křížová dorazila s růží v ruce a v doprovodu svého kolegy Svatopluka Schullera, její expartner Oldřich Vízner přišel sám.

Manželé, kteří se kvůli Víznerově nevěře rozešli, se setkali a přidali k hloučku společných přátel, ale nijak spolu nekomunikovali. Co víc, stáli pěkný kus od sebe a chovali se, jako by manželé ani nikdy nebyli.

Pokud mohli, dívali se každý jiným směrem. Aby také ne, Křížová měla pěkný vztek, když zjistila, že Vízner má o několik desítek let mladší milenku a rozhodl se od rodiny odejít.

Co se týče žen, Vízner o ně neměl nikdy nouzi a podle toho také jednal. Svou první manželku Janu Šulcovou, se kterou má dcery Rozálii a Terezu, opustil také kvůli jiné ženě. Herečku to tehdy dost zasáhlo a dlouho svému muži nemohla přijít na jméno. Svůj žal a deprese pak deset let utápěla v alkoholu.

Než Vízner poznal svou druhou manželku Vendulu Křížovou, měl ještě jiné ženy. Až Vendulku si ale vzal a zplodil s ní tři děti – Anežku, Alberta a Františka. Ani v tomto rodinném kruhu ale nevydržel a v divadle se opět zamilovat do čtyřiadvacetileté kolegyně.

Video
Video se připravuje ...

Hlas na pohřbu Wabiho Daňka (†70): Rozesmál veselou historkou! David Turek, Jan Jedlička

VIDEO: Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat!

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Fotogalerie
123 fotografií