Zachmuřená tvář, ztrhaný výraz a nechuť dát se s kýmkoliv do řeči, tak působil během oficiálního představení souboru nového Divadla Na Perštýně unavený Vízner. Přitom zbytek ansámblu dorazil ve výborné náladě.

Olda zkrátka nebyl ve své kůži, i když se sem tam pokusil alespoň o úsměv. Například když se s ním fotily hned čtyři krásné dámy – herečky Klára Cibulková (42), Ilona Svobodová (57), Kristýna Frejová (45) a Michaela Dolinová(53).

Filmový Saturnin, kterému jeho žena Vendulka Křížová (45) po 20 letech ukázala dveře kvůli opakované nevěře, se ovšem po celou dobu snažil držet si od ostatních odstup a ani na jevišti se nepouštěl do dlouhých proslovů. Ledy přece jen trochu roztály, až když do sálu dorazil jeho kamarád Otakar Brousek ml. (60), řečený Ťulda. 

Brousek sice přišel o pár minut později, rozhodně ale neztrácel čas. Po bouřlivém přivítání s kolegy hned přijal židli vedle zdrchaného přítele a snažil se mu zlepšit náladu. Slavnostní řeč svého šéfa Gustava Bubníka (55) tak evidentně poslouchal spíš na půl ucha. Místo toho totiž zaníceně špital něco Víznerovi, čímž mu vyloženě nalil novou krev do žil.

Po odchodu od rodiny potřebuje depresemi stíhaný Vízner podporu jako sůl. Evidentně totiž není v pohodě. Jak se na vlastní oči přesvědčili fotoreportéři Blesku, před pár dny neměl daleko k mdlobám. Přestože na ulici v Mělníku, kam se odstěhoval z Prahy, byl jen krůček od kolapsu, nasedl na skútr a odjel do divadla v Mladé Boleslavi, kde momentálně také zkouší!

VIDEO: Oldřich Vízner ukázal v pořadu Můžu dál? své bydlení. Jenže manželka ho pak z domu vyhodila kvůli jeho nevěrám

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Fotogalerie
57 fotografií