Připomeňte si své dětství. Určitě si vybavíte mnoho zážitků a vzpomínek, na jejichž základě si uvědomíte, co by se mohlo líbit i vašim potomkům. Kdo si nestavěl bunkr, jako by nebyl. Proto s domečky a dalšími úkryty nikdy nešlápnete vedle. Ať už vyberete s ohledem na své prostory dřevěný zahradní domek nebo látkové teepee, uvidíte, že radost bude nesmírná.

Trampolíny budou bavit nejen děti, ale rozhodně si na nich můžete zařádit i vy. Na výběr máte ze zapuštěných nebo samostatně stojících trampolín. Vždy dbejte na bezpečnost a nepodceňujte ochranné prvky.

Fotogalerie
15 fotografií

Zábavu jistě nezkazí ani skluzavky, prolézačky nebo houpačky. Dětské hřiště nabízí všechny tyto možnosti najednou. Závěsnou houpačku lze přivrtat do futer i v panelovém domě. Nebo ji lze připevnit za trám.

Kuchyňky pro malé kuchtíky můžete dle libosti přemišťovat, kam bude potřeba. Ti nejmenší ocení pískoviště, které skýtá nekonečné hodiny zábavy a zdokonaluje jemnou dětskou motoriku. Vyhledávejte ta s víkem, které ochrání písek před nezvanými návstěvníky v podobě ježků a koček.