Dětský pokojík maminka společně s designérkou sladila do opravdu příjemných barev a dcerunce nakoupila i krásné oblečky, díky kterým z ní bude pořádná parádnice. Ale zatím si svoje království moc neužívá. Renata Langmannová totiž postýlku přesunula do ložnice, kde spí s manželem Ondřejem Novotným (43).

„Joo spaní, to je u nás velké téma. Jedeme teď už několikátý den podle e-booku. A musím říct, že pokroky jsou každý den znát. Prostě pár základních tríčků a začíná to šlapat. Tak doufám, že jsem to nezakřikla,“ přiznala na sociální síti modelka a ukázala, kde vlastně jejich holčička spí.

„Tahle první postýlka, kde se dá jedna strana odepnout a přirazit k velké posteli za mě nejlepší. Ale už se s ní Medík pomalu loučí a půjde pěkně do pokojíčku,“ dodala se smíchem Renata, která dceru přivedla na svět loni 22. září.

VIDEO: Misska Renata Langmannová přiznala: Na Kilimandžáro jsem lezla těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Misska Renata Langmannová přiznala: Na Kilimandžáro jsem lezla těhotná! Markéta Reinischová

Samozřejmě to vyvolalo diskuzi. Některé matky si myslí, že by takhle malé děti neměly spát v pokojíčku samy. „Spaní v jiné místnosti než rodiče zvyšuje riziko náhlého úmrtí kojence. Pro takto malé děti není přirozené ani bezpečné prospat v separaci celou noc,“ tvrdí.

VIDEO: Renata Langmannová pověsila modeling na hřebík! Čím se živí?

Video
Video se připravuje ...

Renata Langmannová pověsila modeling na hřebík! Čím se živí? Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií