Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Opulentní křest Zemanovy knihy: Bohdalová zpívala z plných plic! A Slováček hýřil vtipem

  • Autor: D. Turek,P. Koubková - 
    17. 4. 2024
    05:00

    Novou knihu o exprezidentovi Miloši Zemanovi (79) pokřtily osobnosti nejen ze světa politiky, ale také showbyznysu. Nejvíc se rozjela Jiřina Bohdalová (92), která předvedla skvělé pěvecké číslo!

  • 1.Samé známé tváře

    Na křest do pražského Arcibiskupského paláce se sjelo mnoho známých tváří. Nechyběli saxofonista Felix Slováček (80), bývalá sekretářka pěti amerických prezidentů Eliška Hašková-Coolidge (83), zpěvačka Šárka Rezková (55), bývalá moderátorka a politička Jana Bobošíková (59) a také hitmaker a zpěvák Jiří Zmožek (81). Právě ten Bohdalovou vyzval ke zpěvu!

    Křest knihy Spiknutí Křest knihy Spiknutí | Blesk:Alexandr Malachovsky

  • 2.(Ne)zpěvačka

    Legendární herečka se nenechala dlouho přemlouvat a z plných plic zapěla Zmožkův největší hit Už mi, lásko, není dvacet let. „Zpívám velmi ráda, i když nejsem zpěvačka,“ uvedla skromně Bohdalová. „Sice si už nepamatuji, co bylo včera, ale tyhle písničky nikdy nezapomenu. Já jsem staromilná,“ dodala s úsměvem nestárnoucí legenda, která má energie stále na rozdávání.

    Čekám, kdo mi konečně zase něco napíše. Protože sil mám dost, tak si ještě chci zahrát,“ uvedla s tím, že už se velmi těší na uvedení filmu Svatá, v němž má hlavní roli.

    Křest knihy Spiknutí Křest knihy Spiknutí | Blesk:Alexandr Malachovsky

  • 3.O čem je kniha?

    Kniha novinářů Luboše Procházky a Radima Panenky popisuje okolnosti pobytu tehdejšího prezidenta Miloše Zemana v Ústřední vojenské nemocnici po sněmovních volbách v roce 2021.

    Autoři v ní rozebírají hru lékařů, politiků, médií a veřejných osobností, kteří si podle nich přáli, aby Zeman nemohl pokračovat ve funkci prezidenta. Kromě exprezidenta se v knize vyjadřují také Zemanovi blízcí, spolupracovníci a další aktéři. V knize nechybějí ani lékařské a právní dokumenty.

    Křest knihy Spiknutí Křest knihy Spiknutí | Blesk:Alexandr Malachovsky

  • 4.Omluva z pohřbu

    Dopoledne před křtem na Hradě měla Jiřina Bohdalová (92) v plánu zúčastnit se také pohřbu kamaráda – podnikatele Antonína Prejzy (†80). Práce tomu ale chtěla, že se ze smutné akce musela omluvit. „Řekni všem, že jsem musela na natáčení, jinak by mi rozbili držku,“ vzkázala Bohdalová na Olšany prostřednictvím Milana Drobného (79).

    Křest knihy Spiknutí Křest knihy Spiknutí | Blesk:Alexandr Malachovsky

  • 5.Felix Slováček: Měl jít bručet... Husák to zvrátil!

    Na křtu se skvěle bavil také Felix Slováček, který neváhal vtipkovat ohledně svého věku. „Tím, že neustále někam chodím na křty a dostávám pozvání, se udržuji v chodu,“ objasnil svůj zdroj energie.

    Mimo vtípky ale zavzpomínal v prostorách Pražského hradu také na těžká období, jež se za komunistů nevyhnula ani jemu. „Tady jsem si vzpomněl, jak mě Husák zachránil před kriminálem!“ šokoval Felix. „Měl jsem jít sedět za to, že jsem pomlouval Chruščova...“ doplnil na vysvětlenou.

    Křest knihy Spiknutí: Felix Slováček Křest knihy Spiknutí: Felix Slováček | Blesk:Alexandr Malachovsky

Tomáš Brunclík ( 17. dubna 2024 18:49 )

Odporna to pani,mohla byt neustale za damu

krapotkin ( 17. dubna 2024 18:04 )

Přesně. Jiřka by si jich pak mohla odnést víc.

Jan Novák ( 17. dubna 2024 17:57 )

Nejlepší je prochlastat se téměř k exitu a být zachráněn a to nazvat Spiknutím.

pindal ( 17. dubna 2024 17:31 )

Staří lidé a děti nehrají žádnou hru,jsou autentičtí.Není šílená,jenom říká co si myslí.Trapná také není,trapní jsou jiní a ještě jim tleskáme. 😨

sekebo ( 17. dubna 2024 16:58 )

Na pohřeb kamarádovi nešla. To by musela koupit kytku aspoň za 100 Kč a jak je mnohým známo, ta si nechá pro korunu vrtat koleno. 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa