„Před třemi lety zemřela má nejmilejší sestra Barby. Pořád tomu nemůžu uvěřit... Utěšuje mě alespoň to, že i přes svou dlouhodobou nemoc mohla prožívat šťastné chvíle s rodinou a přáteli,“ napsal na sociální síť James Viktor Kelly, z dob působení s Kelly Family známější jenom jako Jimmy. Písničkář, jenž dnes vystupuje sólově, rovněž sdílel jeden ze sestřiných posledních snímků.

Na něm je právě Barby, tedy Barbara, jež své jméno dostala po mamince, která v pouhých 36 letech, rok po narození nejmladšího syna Angela (42), podlehla rakovině prsu. Zachycena je Barby na oné momentce zády k objektivu, kterak kráčí směrem k silnici s kyblíkem v ruce. „Tato fotka byla pořízena v posledních týdnech jejího života. Měla práci na bio farmě a láskyplně se starala o 3000 kuřat, které Barby ráda následovala, jak vidíte,“ popisoval Jimmy pohnutě.

Video
Video se připravuje ...

S Kelly Familly už nevystupuji, koncertuji sám, říká Angelo Kelly Prochazka

„Od 15. dubna 2021 si pořád myslím, že Barby zazvoní na zvonek a přijde za námi na čaj... a je těžké si představit, že se to už nikdy nestane,“ posteskl si s tím, že Barby, která mimochodem zemřela necelých čtrnáct dní před svými  šestačtyřicátými narozeninami, pro něj byla vždy vzorem v autenticitě a umění. „Ale hlavně mě svou nečekanou smrtí naučila, jak je tady na zemi krátký čas a že bychom si měli vážit každého okamžiku,“ zdůraznil.

„Děkuji za tvou lásku, Barby... Těším se, až tě zase uvidím. Do té doby... Odpočívej v pokoji! Miluji tě. Tvůj bratr Jimmy,“ uzavřel hudebník, jenž většinu svého mládí strávil kočovným cestováním po celém světě a koncertováním s neméně talentovanými sourozenci. Kelly Family vystupují dodnes, stále hrají své největší pecky jako An Angel či I Can't Help Myself - nicméně v notně „okleštěné“ sestavě.

Fotogalerie
30 fotografií