Přímý přenos pořadu Velký adventní koncert začal kvůli lijáku o půl hodiny později. Show se přenášela do celého Německa, Rakouska a Švýcarska. „Odpoledne jsme tady měli poplach. Zavolal nějaký anonym, že je na stadionu výbušnina, takže nás evakuovali,“ svěřil Blesku ještě před startem přenosu herec Pavel Trávníček, jehož na akci doprovodila manželka Monika (38), za svobodna Fialková.

Pak už se Trávníček v doprovodu asistentky, která nad ním držela deštník, vydal ke svému trůnu, z nějž pořadem provázel jako pan král a zval na scénu jednotlivé umělce. Mezi nimi se objevil i Angelo Kelly (42) z kultovní skupiny Kelly Familly a zazpíval hit An Angel. Českou vánoční píseň Narodil se Kristus Pán napůl česky a napůl německy vystřihla na ohromné scéně česká sopranistka Lenka Graf (48).

Video
Video se připravuje ...

Doufám, že se tady za 50 let zase sejdeme, vtipkoval Trávníček v Německu BleskTV

Povedený přímý přenos oslavil Trávníček s dalšími hvězdami večera v zákulisí. V něm se mimo jiné pozdravil s Angelem, který už s Kelly Familly nevystupuje a stejně jako jeho další sourozenci se věnuje vlastní sólové dráze. Z vystoupení v Drážďanech byl nadšený.

„Bylo neuvěřitelné zazpívat si tady na tom velkém stadionu. Ten sbor, úžasná kapela, skvělí umělci, tohle vše ještě sledovala moje rodina... To byl vynikající závěr roku,“ liboval si kdysi tak populární zpěvák, co aktuálně žije se svou chotí a pěti dětmi v Irsku.

Fotogalerie
48 fotografií