Kniha vyjde na českém a německém trhu letos na podzim a v zimě, v rámci 50. výročí premiéry kultovní pohádky Tři oříšky pro Popelku. „Nechal jsem se přemluvit k vlastní autobiografii. Stále do ní vybírám fotky, ale všechny nemají šanci se tam vejít,“ prozradil Pavel s tím, že kdyby nebylo jeho ženy Moniky (37), která ho přemluvila, do psaní knihy by se nepustil.

Trápila ho

Trávníček měl do teď velmi bohatý život. Ať už pracovní, nebo soukromý. Z toho uměleckého bude v knize obsáhle vyprávět o Popelce, která mu přinesla velkou popularitu jak u nás a v německy mluvících zemích, tak i dalších koutech světa. Podle informací deníku Aha! se Pavel v knize mimo jiné plánuje obsáhle vyjádřit i ke svému vztahu s Libuší Šafránkovou. Ta ho totiž velmi trápila tím, jak na pohádku, která jí – a jemu – udělala jméno, zanevřela. Jestli bude Trávníček ve svém výroku tvrdý, či mírný, zatím podle svého okolí řeší.

Nevzpomínala

„Libuška se ničeho, co je spojeno s pohádkou, nezúčastňuje. Ani když jsme s různými televizemi a novinami dělali o ní reportáže, nikdy u toho nebyla,“ postěžoval si před časem. Nikdy rozhodnutí své kolegyně nechápal a teď se o něm chystá více rozepsat. Na knize s ním spolupracuje bývalý německý manažer Karla Gotta (†80), textař Filip Albrecht.

Klenoty z archivu

V autobiografii bude řada do teď nepublikovaných fotek z Trávníčkova života. „Klenoty! Máte se na co těšit, máme s knihou hodně práce,“ prozradila Monika Trávníčková (37).

18 let v dobrém i zlém

Trávníček a jeho žena si v těchto dnech připomínají 18 let od seznámení. „18 let let společně. To to uteklo. V dobrém i zlém, v nemoci i ve zdraví. A 24. 8. budeme 8 let manželé,“ napsala Monika Trávníčková na sociálních sítích.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček po kolapsu: Je pod dozorem, říká manželka Monika Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií