Štáb za Trávníčkem přijel do Česka v polovině týdne. „Pavlovy vstupy jsme předtočili na zámku Berchtold. Sedí na trůnu jako pan král a uvádí na scénu jednotlivé hudební hvězdy,“ svěřila Aha! hercova manželka Monika (38). „Oni se tím Němci jistí, kdyby třeba Pavel onemocněl. Chápu je, ta show jde živě v televizích v Německu nebo ve Švýcarsku, a kdyby se cokoliv stalo, jsou bez moderátora,“ dodala Monika Trávníčková s tím, že se její muž na natáčení precizně připravil. Levou zadní by měl tedy zvládnout i přímý přenos.

"Mně se o tom všem noc co noc zdá. A každý ten sen se odehrává v němčině,“ směje se Trávníček, který bere velkou televizní nabídku zodpovědně. „Je pro mne velká čest, že si mne vybrali. Nesmím producenty ani diváky zklamat," říká herec, kterého v Drážďanech od začátku příštího týdne čekají náročné zkoušky na celou show. Deník Aha! bude u toho.

Angelo Kelly, ale i Češka Graf

Ve velké vánoční televizní show z drážďanského fotbalového stadionu vystoupí řada slavných německých hvězd, např. Angelo Kelly (41) ze slavné skupiny Kelly Family, ale také jedna Češka, zpěvačka Lenka Graf (48). „Mám tu čest vystupovat v prosinci jako sólistka na reprezentativním adventním koncertu světoznámého sboru Dresdner Kreuzchor,“ prozradila Lenka Graf. "Jsem první sólistkou a zpěvačkou z České Republiky, která zde vystoupí jak se svojí vlastní písní tak s drážďanským Kreuzchorem. Společně si zazpíváme vánoční píseň „Narodil se Kristus Pán“, v češtině i němčině,"  dodala operní pěvkyně, která 11. prosince vystoupila společně s Adamem Plachetkou na Vánočním koncertě v divadle Broadway. 

Video
Video se připravuje ...

Šafránková netušila, jak moc ji Němci milují, říká Pavel Trávníček Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií