Svíjení se u tyče není rozhodně lehkou disciplínou, což uznává také samotná herečka. Po přečtení scénáře k novému seriálu Vytoč mého agenta ale byla Táňa přesvědčená, že tuhle roli s přehledem zvládne. Hraje tam totiž sebe sama.

Zkouší různé bizarnosti

Ovšem v trošku trhlejší a ztřeštěnější verzi, což se projevuje i u tyče. „Nikdy v životě jsem to nezkoušela, obdivuji to a mám z toho respekt. V tomto seriálu je ale Pauhofová trdlo a nemá jí to jít. A to, aby mi to nešlo, mi právě půjde perfektně,“ prozradila Táňa se smíchem, že občas si člověk musí udělat ze sebe legraci a nebrat se až tak smrtelně vážně.

Rozhodně to není první ani poslední šílenost, kterou slovenská herečka vyzkoušela. „Stále se učím různé bizarnosti. Od skákání s padákem po krasobruslení,“ uvedla zrzka, pro níž tak byl tanec u tyče příjemným zpestřením.

Video
Video se připravuje ...

Skandál na Českém lvu: Pauhofové manžel propaguje Palestinu, před otázkami utekl David Turek, Daniel Kristl

S bývalým partnerem na place

Ke smůle mužského oka Pauhofová neoblékne úsporný model jako její trenérka, ale i tak předvede hubené nožky a štíhlou postavu. Jak název seriálu vypovídá, jde o vztahy herců a jejich agentů.

Úsměvné trochu je, že seriálového agenta, jenž Táně po návratu z mateřské shání práci, hraje její bývalý partner Tomáš Maštalír (46). „Moc ráda s ním pracuji. Opravdu se dobře a dlouho známe, máme se ale také velmi rádi, rozumíme si a jsme si blízcí,“ přiznala herečka bez okolků, že i když partnerství nevyšlo, rozhodně mezi nimi nepanuje zlá krev.

Jak se Táně u tyče dařilo, se můžete podívat v neděli 14. dubna ve 20.15 na Primě.

Fotogalerie
37 fotografií