Přestože je Tomáš Maštalír Slovák jako poleno, čeští diváci ho moc dobře znají z celé řady tuzemských a koprodukčních projektů - třeba z psychologicky pojatého seriálu Chlap, z dramatu Známí neznámí anebo z romantické komedie Nikdy neříkej nikdy, kde hrál po boku Terezy Kostkové (47). Pro něj samotného je jistě rolí nejdůležitější ta role otcovská. Přestože si přitažlivý sympaťák své soukromí svědomitě hlídá, šušká se, že se tato jeho role nyní zdvojnásobila.

Jeho manželka Kristína se totiž poslední dobou objevovala na společenských akcích s pořádně velkým těhotenským bříškem a zdálo se, že je porod na spadnutí. Podle deníku Šarm už k němu dokonce došlo! Křehká tmavovláska byla prý v bratislavské Karlově Vsi, kde rodinka bydlí, viděna s kočárkem na procházce! „Porodit mohla začátkem měsíce nebo koncem toho minulého,“ domnívá se zdroj slovenského serveru, údajně soused z nedaleké bytovky.

Video
Video se připravuje ...

Herci filmu Známí Neznámí se perou s emotikony CinemArt, idh

Stejně jako Maštalír, i jeho paní, státní úřednice, která pochází z Banské Bystrice, je však skoupá na slovo - a tak tají, jakého pohlaví je děťátko, které přivedla na svět. Když před pár měsíci prasklo, že je v jiném stavu, šuškalo se, že pod srdcem nosí holčičku. Pokud je to pravda, má doma herec, aktuálně působící v seriálu Dunaj, k vašim službám (což je slovenská obdoba Zlaté Labutě), pořádný babinec. Jeho první dítko je také holčička, dcerka jménem Emma (4).

Fotogalerie
39 fotografií