Informace o muži, který má zjevně poraněný hrudník a pohybuje se po Štěpánském mostě, přijali policisté na Velikonoční neděli krátce po šesté večer. Policisté vyjeli na místo a zjistili, že se jedná o 46letého cizince. 

„V souvislosti se zraněním muže omezili policisté na svobodě jeho 39letou ženu, rovněž cizinku, která je v současné době v režimu zadržení. Policisté nyní provádějí potřebné úkony trestního řízení, aby zjistili skutkový stav věci, tedy prověřili veškeré okolnosti, které napadení předcházely,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková v neděli večer.

Na místo hned vyrazili také středočeští záchranáři. „Jednoho pacienta vezeme s poraněním hrudniku do Ústřední vojenské nemocnice. V péči máme taky nezletilou osobu, kterou vezeme do Fakultní nemocnice Bulovka,“ řekla Blesku mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková. Co přesně se stalo dítěti, policisté ani záchranáři nespecifikovali.

O den později Suchánková upřesnila, co se na místě stalo. „Podle všeho došlo mezi dvojicí, která během dne konzumovala alkohol, k hádce, při níž se žena snažila muže několikrát napadnout různými předměty. Následně jej napadla nožem a způsobila mu vážné zranění. Poraněný muž vyběhl z domu a projíždějícího řidiče požádal o zavolání zdravotnické záchranné služby,“ popsala. 

Žena je obviněná ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu.

Video
Video se připravuje ...

Neštěstí v Obříství. (31. března 2024) Blesk.cz - David Malík

Fotogalerie
10 fotografií