Blanket, který si nyní nechává říkat Bigi, zahájil drsnou soudní bitvu se svou babičkou Katherine Jacksonovou! Po soudu požaduje, aby důchodkyni, která ho vychovala, odstřihl od možnosti utrácet peníze po jejím synovi. Ve hře jsou dvě miliardy amerických dolarů, tedy více než 46 miliard českých korun. 

Bigi přitom s babičkou původně táhl za jeden provaz. Oba společně brojili proti snahám prodat práva k polovině Jacksonovy hudby za 600 milionů dolarů (téměř 14 miliard korun) společnosti Sony. Soud nakonec rozhodl proti nim, babička Katherine se s tím ale odmítla smířit a proti rozhodnutí se odvolala. A právě tehdy začala Bigimu docházet trpělivost. 

Video
Video se připravuje ...

Michael Jackson – Nespočet plastických operací a obvinění ze sexuálního obtěžování dětí. Jak žil Král popu? Videohub

Nečekaný obrat

Podle informací webu TMZ nově překvapivě soudní cestou požádal, aby Katherine už nemohla výdaje na právníky financovat z peněz z dědictví. Podle toho, jak Blanket celou situaci vysvětluje v právních dokumentech, má podle něj odvolání jen pramalou šanci na úspěch, a pokračování v boji podle něj příjemcům svěřenského fondu ničím neprospěje. 

Blanket také požádal soud, aby podle svého nejlepšího uvážení přiznal Katherine přiměřené náklady na právní zastoupení v souvislosti s předžalobní bitvou – na což souhlasí, že má seniorka nárok... alespoň do určité míry.

Babička ho vychovala

Po smrti Michaela Jacksona v roce 2009 vyrůstal Blanket v luxusním sídle v Calabasas právě se svou babičkou. V roce 2020 si ale ke svým osmnáctinám nedaleko pořídil vlastní luxusní sídlo za 2,6 milionu dolarů (60 milionů korun) se šesti ložnicemi, sedmi koupelnami a nepřetržitou ochrankou a od babičky se nadobro odstěhoval. 

Fotogalerie
55 fotografií