Na rozdíl od svých sourozenců, sestry Paris (25) a bratra Prince Michaela I. (26), zůstává nejmladší syn popového krále Michaela Jacksona skryt v ústraní. Prince Michael II. (21), jenž byl známý hlavně díky své přezdívce Blanket (což znamenalo „přikrývka"), se však po dlouhé době ukázal ve společnosti. V úterý 29. srpna, tedy v den nedožitých 65. narozenin Michaela Jacksona, se zúčastnil speciální akce Cirque du Soleil v Las Vegas.

Bigi (jemuž jeho infantilní přezdívka začala vadit, a nechává se oslovovat pouze takto) se společně s bratrem Princem (26) oba vzácně objevili na show nazvané Michael Jackson ONE, pořádané na počest jejich zesnulého otce. Sourozenci byli spatřeni v Mandalay Bay Resort a v kasině, kde se setkali s fanoušky a odpovídali na jejich otázky. Bigi vypadal notně rozpačitě a na rozdíl od Prince si zájem fanoušků neužíval... a to ani když mu jeden z příznivců jejich slavného tatínka daroval obrázek Michaela s andělem. 

Video
Video se připravuje ...

Děti Michaela Jacksona na videu /YouTube/

Přitom nechybělo málo a anděl mohl být i ze samotného Blanketa. Slavný zpěvák ho totiž v roce 2002 málem upustil přímo před fanoušky a pohotovými novináři, co to ihned zaznamenali, z balkonu. Při neobratné manipulaci s několikaměsíčním kloučkem mu dítko vyklouzlo z náručí a div že nedošlo k velké tragédii... nebýt bleskové reakce interpreta veleúspěšných hitů Thriller, Bad, Smooth Criminal či Scream.

Dnes je z Bigiho dospělý mladý muž a podobu s populárním zpěvákem, jenž i po svém skonu v roce 2009 stále patří mezi nejúspěšnější muzikanty, nelze nevidět. Ostříhal své dlouhé vlasy, které ještě donedávna byly jeho poznávacím znamením, a výrazně zmužněl. To, že by měl být jeho biologickým otcem Brit Matt Fiddes (43), Michaelův bodyguard, se náhle zdá jen těžko uvěřitelné.

V roce 2001 prý Jackson prohlásil, že chce mít fyzicky zdatné dítě, a Fiddes tak byl vhodným dárcem spermatu. Jackson mu za to údajně nabídl v přepočtu přes 14 milionů korun. Muž však peníze odmítl a sperma daroval zdarma. Za rok se narodil Blanket, jehož matkou je zdravotní sestra z Mexika. O několik let později se Fiddes (neúspěšně) domáhal uznání svého otcovství.

Fotogalerie
62 fotografií