V královských kruzích to vře jako nikdy předtím. Gary Goldsmith, strýček vévodkyně z Cambridge Kate Middletonové, je aktuálně tématem č. 1, píše britský list The Sun. Jeho rozhodnutí zúčastnit se reality show Celebrity Big Brother vyvolalo v rodině Middletonových i v Buckinghamském paláci oprávněné obavy. „Tohle Kate opravdu nepotřebuje,“ svěřil se zdroj blízký rodině, zatímco Kate se zotavuje z nedávné operace břicha.

Garyho účast v show je považována za výbušnou směsici potenciálních skandálů a rodinných tajemství, která by mohla být odhalena. Přestože se očekává, že Gary bude o své neteři Kate mluvit s láskou, ne všichni jsou přesvědčeni, že jeho úmysly jsou čistě nezištné. „Gary chce bránit svou rodinu,“ tvrdí zdroje blízké Garymu. A k této obraně často v minulosti patřil i útok v podobně otevřené nesnášenlivosti vůči Harrymu (39) a Meghan Markleové (42), zvláště po vydání princovy autobiografie Spare (česky Náhradník).

Není tajemstvím, že Gary má k manželskému páru velmi kritický postoj, což naznačuje, že Harry a Meghan by mohli být jeho hlavními cíli během účasti v reality show. 

Zatímco královská rodina a Middletonovi se snaží udržet kamennou tvář, Garyho minulost plná skandálů – od drogových večírků po násilné chování – jen zdůrazňuje, proč je jeho účast na show Celebrity Big Brother tak kontroverzní. Přestože televize očekává, že se Gary stane oblíbeným účastníkem díky své prostořeké povaze a znalosti drbů o budoucí královně, není pochyb o tom, že jeho účast bude sledována s napětím.

Video
Video se připravuje ...

6866431 .

Co se týče Kate a Williama (41), jejich prioritou zůstává ochrana soukromí a zachování důstojnosti královské rodiny, i když se blíží Garyho debut v televizi. Zůstává otázkou, jaké překvapení Gary Goldsmith přinese do domu Big Brothera a jak to ovlivní vnímání královské rodiny veřejností. 

Fotogalerie
34 fotografií