Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Policie na Náchodsku pátrala po seniorce (†91): Nedaleko bydliště nalezli strážníci její mrtvolu!

Policie našla jednadevadesátiletou seniorku bez známek života.
Policie našla jednadevadesátiletou seniorku bez známek života.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
24. února 2024
12:10

Pohřešovaná jednadevadesátiletá žena z Nového Města nad Metují na Náchodsku byla v sobotu dopoledne nalezena mrtvá. Zhruba 1,5 až dva kilometry od jejího bydliště ji našli novoměstští strážníci.

Žena trpící stařeckou demencí v pátek odpoledne odešla z domova neznámo kam. Policie po ní pátrala od pátečního podvečera. ČTK to řekla mluvčí policie Iva Kormošová.

Ke zjištění příčiny smrti ženy policie nařídila pitvu. Na základě prvotního ohledání místa nebylo zjištěno, že by na smrti ženy měla účast druhá osoba, uvedla mluvčí. Případ dál vyšetřují náchodští kriminalisté.

Video  Insta Crime Podcast: Podnikatelka Lenka záhadně zmizela před 24 lety.  - pdc, icp, Červený, Železný
Video se připravuje ...

Uživatel_5650027 ( 24. února 2024 16:15 )

S rodinou soucítím! Moje maminka má Alzheimera, také jsem ji "neuhlídala" v metru, když jsme šly na vyšetření! Pracovníci metra spolu s cestujícími ji zadrželi! Děkuji! Bylo to před Vánoci a máti si nechali na Bulovce! Také velký dík! S nervama jsem byla...v koncích! Dostala jsem injekci na uklidnění.. Maminku převezli do Bohnic a nyní je spokojená v sanatoriu v Terezíně !!! My jsme také v klidu, že má lékařské ošetření a sestry velmi obdivuji za jejich práci! Ano, maminka platí! Celý její i vdovský důchod...jenže i když se narodíte Vaši rodiče platí! Za vše se platí! Její útěk byl se šťastným koncem. Málem neúmyslně zničila mě! Její syn ji posílal nakupovat i když věděl...sedm let o něm nevím! A je mi to putýnka, Honzíčku!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání