Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Při nehodě na Českolipsku zemřelo dítě: Policie hledá svědky!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
23. února 2024
16:21

Policie hledá svědky nehody na hlavní silnici I/38 nedaleko Bezdězu na Českolipsku, při které ve čtvrtek večer zemřelo dítě a další tři lidé byli zraněni. Na rušné silnici se Škoda Fabia střetla za dosud nevyjasněných okolností s lesnickým strojem - Harvestorem, sdělila v pátek ČTK českolipská policejní mluvčí Ivana Baláková. Policie podle ní hledá svědky, kteří ve čtvrtek po 19:00 projížděli po silnici I/38 mezi Oborou a Hlínovištěm.

Tragická nehoda ve čtvrtek večer na více než čtyři hodiny uzavřela rušný tah I/38 z Mladé Boleslavi na Doksy a Českou Lípu, provoz tam mohli obnovit až před půlnocí. Dítě podlehlo svým zraněním na místě, tři zraněné přepravila záchranná služba do nemocnic.

„Zjišťujeme, zda se lesnický stroj v inkriminované době pohyboval po silnici číslo I/38 či nikoliv. V tom by nám mohli pomoci řidiči, kteří tudy projížděli. Žádáme je, aby nás kontaktovali prostřednictvím linky 158 a své svědectví k pohybu lesnického stroje nám poskytli. Je to velmi důležité pro prověřování této smutné události,“ doplnila policejní mluvčí. Vyšetřování nehody převzali kriminalisté.

Video  Nehoda na D8 (14. února 2024)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání