Když si v roce 2015 na zahradě svého domu v Říčanech řekli „ano“, nikdo jim moc šancí nedával. Dnes tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Přesto Vendula neustále čelí narážkám okolí, a to jak na mladšího manžela, který je velký fešák, tak i na svůj věk. 

„Věk člověk nezastaví a pánbůh je k ženám daleko nespravedlivější než k mužům, chlapi se oholí, vezmou si bílou košili a hned vypadají jinak. My se musíme namazat vším možným, aby to k něčemu vypadalo. Je neuvěřitelné, že po padesátce na mě vyskakují jen reklamy na přechod, inkontinenci a vaginální suchost,“ přiznala Blesku Vendula.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová - Anna Brandejs Markéta Reinischová, Daniel Kristl

„Opravdu je tlak společnosti na ženu po 50 obrovský. Ženská, když stárne, tak se cítí taková upozaděná, neplatná, je to opravdu zvláštní. A ještě když máš mladšího partnera, tak jsi pod palbou. Projdeš a slyšíš, té už bylo padesát... Je to velký problém v naší společnosti,“ tvrdí Pizingerová, která všem vytřela zrak, když před třemi a půl lety přivedla na svět zdravého syna Josífka.

Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje popírá, že by si k mladistvému vzhledu pomáhala botoxem nebo jinými látkami. „U mě to jsou vyhozené prachy, protože moje tělo všechno odbourá a vyloučí, takže bohužel,“ říká Vendula. 

Fotogalerie
46 fotografií