Vendula do třetice našla muže svého života. S Josefem zažívá věci, které nikdy předtím nedělala, ať už je to adrenalinové cestování, nebo spaní pod širákem. S o 15 let mladším partnerem se vrátila do mládí, i když někdy sotva lapá po dechu.

„Miluju cestování a s manželem dostalo úplně jiný rozměr. Většinou nevím, kde skončíme, kde přespíme a co budeme jíst. Ale to je na tom to jiný, co mě baví. Samozřejmě někdy lapám po dechu, když lezeme na kopec, nebo se prodíráme divočinou, ale to k tomu patří. Nejsem nejmladší, ale užívám si to,“ netají se Pizingerová, která dovolené kombinuje. S Pepou je to adrenalin, s kamarádkami zase válečka u moře.

Video
Video se připravuje ...

Pizingerová (51) má jasno: Pepa (36) by mě hnal, kdyby… Markéta Reinischová

Mladší partner a hlavně syn Josífek jsou jejím hnacím motorem, takže vypadá líp než kdykoliv předtím. „Snažím se jíst zdravě, hýbat se a hlavně být pozitivní. Každý máme starosti, ale proč s tím obtěžovat okolí. Pro mě je důležité zdraví všech mých blízkých, ostatní přijde samo,“ směje se prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje, která má jasný recept na to, jak být pro svého muže stále atraktivní.

„Můj muž vyžaduje přirozenost, žádné přehnané zákroky, nebo změny. Starám se o sebe, mažu krémy, cvičím a občas navštívím kliniku, aby mě refreshli. Rozhodně žádné plastiky, to by mě Pepa hnal,“ svěřila se Blesku Vendula, která se zúčastnila kosmetického dopoledne, kde se představovaly nejenom novinky, ale došlo i na rady na dlouhověkost.

Fotogalerie
77 fotografií