Jelikož Vendula rodila císařským řezem, tak si příchod mladšího syna vysnila na narozeniny svého manžela Josefa a povedlo se. 

Josef Pizinger mladší, 13. 10. 2020. Tak tě tady vítáme, synu, i s tvým tatínkem, který je přesně na den o 33 let starší,“ napsala na sociální síti novopečená maminka k fotce syna a přidala vzkaz pro manžela. „Už jsem nevěděla, co ti mám dát k narozeninám... věřím, že je to ten nejkrásnější dárek.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová na mole! V sexy modelu s obojkem šla jak profík Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Letos 13. vyšlo na pátek, což je v mnoha zemích považováno za nešťastný den, ale pro jejich rodinu rozhodně ne. 

Číslo 13 je v naší rodině šťastné, a tak ať to tak vydrží. Krásné narozeniny všem, kdo je dnes taky slaví, přát zdraví je to nejdůležitější a není to žádné klišé, je to myšleno upřímně,“ popřála prezidentka nadačního fondu Kapka naděje. 

Oslavu uspořádala na zahradě u jejich domu, kde byli i kamarádi nejmenšího oslavence. Nechyběl dort s marcipánovou postavičkou Spidermana a jménem Pepíček. Malý Josef dostal i obleček podle své oblíbené postavy z kreslených seriálů. Rozjetá Vendula se neudržela a látkovou helmu si nasadila na hlavu!  

Kluci, všechno NEJ. Tak Ty a ta fotka v zelený čepici s tykadlama je TOP. Tos nás tady pobavila,“ napsala jedna z jejích kamarádek k fotkám z oslavy. 

Fotogalerie
58 fotografií