Manželé společně se synem Josífkem (2,5) vyrazili na cestu před deseti dny. Už stihli projet Rumunsko, Bulharsko a nyní dorazili do Řecka, které Vendula miluje a našla tady azyl i poté, co její první manžel Karel Svoboda (†68) spáchal sebevraždu.

Cestou toho zažili dost, měli například problém i s autem. „Dvakrát se nám převrátilo auto, tak jsme museli vyvažovat. Může se vám taky stát, že s autem někde uvíznete, ale byli jsme vybavení na všechno,“ uvedla Vendula. Později už to ale přece jen vypadalo líp...

„Tak už jsme se probojovali k tomu moři v Řecku… máme ujeto skoro 2500 km. Auto zatím slouží a my žijeme, radost nesmírná,“ pochlubila se na sociální síti Pizingerová. Ta cestu odstartovala fotkou nahého manžela a syna. „První den naší balkánské pouti.“

Pak už jen přidávala fotky z jejich dobrodružství, kde měli štěstí na různá zvířata, žijící ve volné přírodě.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová na mole! V sexy modelu s obojkem šla jak profík. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Potkali jsme netopýry, medvědy, delfíny, pavouky, želvy a hady. Ale nebála jsem se, když jsem v přítomnosti mého muže, tak mám pocit bezpečí. Byli jsme u jezera, kde je vyhlášené riziko výskytu potulných a agresivních psů. My jsme naštěstí žádné nepotkali,“ řekla Vendula pro eXtra.cz, která zažila i setkání s medvědem v Rumunsku.

Momentálně je rodinka v Řecku, ale ne na turistických místech. „Řecké vnitrozemí, plné krásných jezer a hor. Máme štěstí na místa, kde jsme úplně sami, ani jsem se ještě nestihla bát v noci,“ tvrdí Vendula, která svým bujným poprsím konečně potěšila své fanoušky. „Tak jsem našla plavky,“ komentuje sexy snímek prezidentka nadačního fondu Kapka naděje.

Fotogalerie
71 fotografií