Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Valentýn slavných: Ranní šok pro Pizingerovou, manželka Michala Davida v bikinách a Havlová s trpaslíkem!

/
  • Valentýn slavných
    14. února 2024 ● 14:13

    Jen málo dnů v roce se pojí s tolika emocemi jako právě 14. únor, na který připadá svátek svatého Valentýna. Zamilovaní si dávají najevo svou lásku, ať už květinou, vyznáním, nebo jinými dary. A slavní rozhodně nezůstávají pozadu.

  • 1.

    Lucie Bílá

    Lucie Bílá slaví se svým přítelem Radkem Filipim. „Hodně lásky Vám všem…,“ vzkázala a přidala společnou fotku. Zpěvačka se svým partnerem slaví každý den a užívá si lásku. 

  • 2.

    Štefan Margita

    Vdovec po Haně Zagorové poslal vzkaz. „S rodinou vám přejeme krásného Valentýna. Mějte se rádi, stejně jako my,“ napsal ke snímku, kde je se svým synovcem a neteří Margita

    Když žila jeho milovaná Hanka, nikdy jí nezapomněl přinést květinu a šampíčko, které si tak ráda dopřála. 

  • 3.

    Vendula Pizingerová

    Na Vendulu čekalo zamilované gesto po probuzení. Manžel Josef jí po schodech rozházel tulipány a pod nimi z nich vytvořil srdce. Na stole v kuchyni ležel papír se slovy „Miluji tě“

    Pizingerová vše natočila i s malým Josífkem, který nechápal, proč jsou všude květy, a okomentoval to slovy: „Je to komedie.“

  • 4.

    Michal David

    Manželka Michala Davida Marcela má 14. února narozeniny, a tak to zpěvák vzal z jedné vody. 

    „Krásné narozeniny, lásko, a krásného Valentýna přeji všem mým věrným fanynkám,“ napsal Michal a pochlubil se fotkou své ženy z bazénu. Marcela v bikinách snídá ve velkém stylu, na tácu má všemožné dobroty. 

  • 5.

    Osmany Laffita

    Ranní překvapení čekalo i na Osmanyho Laffitu. „Ano, přiznám se, dnes je Valentýn a já se právě probudil, a moje láska tu na mě čeká na snídani.... Chci říct, moje láska Champagne Taittinger tady na mě čeká,“ vtipkuje návrhář u bohatě prostřeného stolu. 

  • 6.

    Dagmar Havlová

    Bývalá první dáma Dagmar Havlová popřála všem svým příznivcům, ale i osobně svým přátelům. 

    „Přeji vám krásného Valentýna. Láska ať vás neopouští,“ přeje herečka v objetí se sádrovým trpaslíkem.

  • 7.

    Gabriela Soukalová

    Bývalá královna biatlonu Gabriela Soukalová se vyznala svému partnerovi. „Nepatřím zrovna mezi zaryté fanoušky dnešního svátku, svatého Valentýna, ale uvědomování si toho, co pro nás občas druzí dělají, není podle mě nikdy na škodu. Dnešní post bych ráda věnovala tomu, kdo toho pro mě udělal v mém životě opravdu hodně. Když jsem se kdysi ocitla, jak se lidově říká, v bryndě, ani chvíli neváhal, aby mi podal pomocnou ruku. Prožil se mnou ty nejtěžší chvíle mého života. Když se většina lidí otočila zády, vždycky tu pro mě byl. Náš život nebyl zdaleka vždy procházka růžovou zahradou, ale nikdy neudělal ani krok zpátky. Máme spolu krásnou dcerku, za kterou děkuju Tomu nahoře každý den. Jestli máte někdy v životě pocit, že hůř než Vám už nikomu být nemůže, věřte, že někdy musíme zvládnout tyhle velké a náročné zkoušky, ale život nás za to odmění v pravý čas. Svou rodinu beru jako tu nejlepší odměnu, kterou jsem od života mohla dostat. A jsem vděčná každý den svého života, že mám vedle sebe silného muže, který mě bere takovou, jaká jsem, včetně všeho, co ke mně patří a podporuje mě ve všem, co mi dělá radost. Děkuji Ti, zlato, že jsi tu pro mě vždycky byl a každý den tu pro nás jsi i teď,“ napsala Gábina, která žije s Milošem a vychovávají spolu dceru. 

  • 8.

    Zuzana Belohorcová

    Pozdrav z pláže poslala Zuzana Belohorcová s manželem Vlastou. „Miláčkové, je jedno, jestli máme dneska rande a jestli máme Valentýna, nebo ne. Buďte stále milý a tolerantní k sobě... respektujte a važte si jeden druhého... řekni slovo miluji tě... když to cítíš a chceš to říct... nebojte se vyjádřit své pocity... já a manžílek jsme spolu 16 let a řeknu vám, že to byla jízda. Na začátku našeho vztahu nám nikdo nedal žádnou šanci... a vidíte, jak to funguje... jsme partneři v životě i v práci... máme dvě krásné, zdravé děti a rodinu, která drží pohromadě,“ tvrdí kráska. 

    Fotogalerie
    41 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

Jan Olšánek: Trpaslík má i vercajk z betonu.Ze, veskrnko z havlu.😀

(17. 02. 2024 02:33)

svetlana62: ...to je tu zas výkvět zamindrákovaných... že vás nikdo nemá rád nikdo fakt nemuze..jestli nechápete, přečtěte si co jste tu napsali...jste zlí, závistiví a hloupi, kteří nic neumí a nic v životě jste nedokázali...

(16. 02. 2024 09:04)

Celebrity-chachacha: A jak se slavil Valentýn v osmdesátých letech ?
Ňáký retro nemáte ? 😁

(15. 02. 2024 08:38)

Uživatel_5353218: To v nikoho nezajima

(15. 02. 2024 02:55)

Uživatel_5650027: Chybí Rottrová se ztrátou Rolex hodinek za 300 tisíc! Neví, kde je ztratila! V Ostravě?!😂🤭 Zde může být diagnóza "ten Němec, co mi všechno schovává!" Bohužel! To je život!

(15. 02. 2024 00:44)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy