Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matka měla uškrtit svou vlastní dceru (†4): Několik dní tělo převážela v autě!

Autor: hpe - 
3. února 2024
19:30

Bezvládné tělo Mii Gonzalezové (†4) našli policisté minulý čtvrtek 25. ledna v autě matky Marie Avalosové (38). Ta ji měla údajně uškrtit a několik dní s mrtvou dcerkou jezdit po okolí východní části města Los Angeles. Dívčin otec vypověděl, že si jeho bývalá partnerka měla procházet složitým obdobím.

Podle informací serveru The Sun U.S měli kriminalisté Avalosovou objevit na parkovišti poblíž Civic Center v LA na základě anonymního nahlášení napadení dítěte. V autě objevili nejen ji, ale i její malou dcerku Miu, která však nejevila žádné známky života. Matka ji měla údajně uškrtit a zmlátit. Policisté ženu na místě zatkli. Dívka byla později prohlášena za mrtvou v místní nemocnici. Některá svědectví naznačují, že Avalosová s mrtvolou Mii jezdila v autě po několik dní.

V rozhovoru pro stanici ABC 7 otec děvčátka nastínil, že se svou ex přítelkyni snažil zhruba dva dny bezvýsledně zkontaktovat. Prý měla v té době velké osobní problémy: „Řekla mi, že potřebuje prostor, že toho má moc.“ Nikdo z blízkých nebyl na smrt Mii připravený. 

Dívčina kmotra Noemi Lopezová vytvořila v domě památník, který má všem připomínat, jak úžasná Mia byla. Na serveru Gofundme momentálně probíhá dobročinná sbírka, která má rodině pomoci. „Ahoj přátelé a rodino, s bolestí v srdci vás prosíme o pomoc při úmrtí naší malé Mii Gonzalezové. Její otec José Gonzalez spolu se zbytkem Gonzálezovy rodiny a její kmotra Noemí Lópezová děkují za jakýkoli dar na její pohřeb. Bůh vám žehnej,“ stojí v popisu.

Video  Ve slovenské obci Iliašovce zemřel šestiletý Davídek poté, co na něj spadla fotbalová branka.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání