Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Plnoštíhlá modelka spílá aerolinkám: Potřebujeme větší sedadla!

Autor: hpe - 
4. února 2024
19:31

Panamská influencerka Gracie Bonová (26) nedávno na svých sítích zveřejnila video, ve kterém světu ukazuje, s jakými potížemi se při cestovaní letadlem potýká. Díky svým kyprým proporcím si horko těžko zapne bezpečnostní pás. Založila proto petici, která po leteckých společnostech vyžaduje větší sedadla.

Influencerka je zvyklá cestovat velmi často. Na své sociální sítě pravidelně přidává nejen sexy fotky své postavy, ale i zážitky ze svých výletů. Při svých cestách si ráda užívá komfortu. Jak se ale podle nového videa ukázalo, pohodlí si v letadle mladá žena příliš neužije. Opulentní křivky jí v tomto případě život spíše komplikují. Nevejde se totiž do sedaček. Rozhořčená modelka se tak rozhodla zakročit.

Ve zmíněném videu můžeme vidět, jak Gracie zápasí s bezpečnostním pásem. Na instagramu pak zburcovala sledující, aby spolu s ní bojovali za větší sedadla pro objemnější pasažéry:

 „Takže dnes jsem letěla v letadle, a i kdybych letěla první třídou, nevešla bych se do sedadla - takže tady je petice pro všechny letecké společnosti, aby velké dívky jako já mohli normálně létat.„ Někteří diskutující se v komentářích vyjadřovali velmi nevybíravě a naznačovali, aby si příště dívka připlatila za větší sedadlo, nebo aby tolik neutrácela za plastické operace. Ostatní naopak petici podpořili. Diskuze týkající se větších sedadel v letadlech už probíhá delší dobu, avšak bez výsledku.

baronessa ( 5. února 2024 13:16 )

Kdo jí přidělal tu strašnou pr*el?????? 😨

Vendy O ( 5. února 2024 12:17 )

Nojo, ale má i silný stehna, ona tak fakt narostla 😨

Vendy O ( 5. února 2024 12:16 )

Tak někdo může narůst přirozeně? 😨 To nechápu. Štíhlý pas, obličej, ploché břicho? To asi budou implantáty, ne?! OK, pak ať si ty 2 sedadla zaplatí.

Green Asset ( 5. února 2024 11:09 )

Čím tohle, proboha, dokázala? To jí implantovali dva basketbalové míče do zadnice a dva fotbalové do cecků? Na trochu mozkových buněk ale zapomněli!

dana lattova ( 5. února 2024 10:44 )

😂😂😂

Zobrazit celou diskusi