Gisele Bündchenová, jedna ze slavných bývalých partnerek hollywoodského fešáka Leonarda DiCapria (49), prožívá velmi těžké chvíle. V neděli, ve věku 75 let, totiž zemřela její milovaná maminka – podlehla zákeřné rakovině! Jak informují brazilská média, například brazilský deník GZH, Vania Nonnenmacherová se na věčnost odebrala v nemocnici Moinhos de Vento v Porto Alegre. 

Přestože se s vážnou nemocí již nějakou dobu potýkala, její odchod byl vlastně rychlý. V pátek byla urgentně hospitalizována a o dva dny později naposledy vydechla.

Vania Nonnenmacherová měla se svým manželem Valdirem Bündchenem (72) celkem šest dcer. Gisele tak měla hned pět sester – Raquel, Grazielu, Gabrielu, Rafaelu a o pět minut mladší dvojvaječné dvojče Patrícii. Ty všechny teď nepochybně svou milovanou maminku oplakávají a chystají se na poslední rozloučení – mělo by proběhnout v Porto Alegre, v ekumenické kapli Metropolitního krematoria. Podle některých zdrojů se Vaniin pohřeb koná v pondělí, podle jiných k němu ale teprve dojde výhledově.

Video
Video se připravuje ...

Gisele Bundchenová v reklamě na spodní prádlo /Youtube/

Sama Gisele prozatím smutnou zprávu veřejně nekomentovala ani pro média, ani prostřednictvím sociálních sítí. S maminkou přitom měla vždy velmi blízký vztah. „Moje máma věnovala celý svůj život své rodině a dělala to s takovou grácií,“ vyznala se jí například na Mezinárodní den žen způsobem, který rozhodně bere za srdce. „Je to má hrdinka. Ona je důvodem, proč věřím, že žena je jádrem rodiny... Mohu jen doufat, že budu pro své děti tím, čím byla a vždy bude pro nás: naší skálou.“

Fotogalerie
51 fotografií