Modelce Gisele Bündchenové se před necelým rokem rozpadlo manželství s bývalým hráčem amerického fotbalu Tomem Bradym (46) -  po třinácti letech společného soužití a dvou dětech. S novým single životem obvykle přicházejí větší či menší změny - a taková koupě nemovitosti rozhodně velkou změnou je. Navíc nestála málo. Za luxusní ranč ve venkovské čtvrti v Broward County zaplatila 9,1 milionu dolarů (208 milionů korun).

Přestože Gisele už vlastní rezidenci v Miami Beach za 11,5 milionu dolarů (263 milionů korun) v exkluzivní komunitě Indian Creek Country Club známé jako „bunkry pro miliardáře“, nyní přidává do svého portfolia nemovitostí na jižní Floridě další dům, co stojí na zhruba 7,5 hektarové ploše na východním okraji Everglades. Podle zahraničních médií prý plánuje přeměnit tuto oblast na místo „přátelské ke zvířatům“ - hodlá zde chovat například koně, slepice a další zvěř.

Video
Video se připravuje ...

Gisele Bundchen v reklamě na spodní prádlo /Youtube/

Dům, co na pozemku stojí, není rozhodně žádnou pastouškou. Byl sice postavený v roce 1976, od té doby si ale prošel rekonstrukcemi. Má devět ložnic a stejný počet koupelen. V jedné z nich najdete obří šatnu. Do patra se jde osvětleným schodištěm, v obývacím pokoji je krb a kuchyně má vestavěný bar a nadrozměrný jídelní ostrůvek.

Před domem je bazén, jezírko s fontánami, tenisový kurt, velké fotbalové hřiště, dva jezdecké okruhy, stáje pro koně a pod pergolami venkovní kuchyň a gril. Nechybí ani garáž pro dvě auta. Není pochyb, že na tomto místě se Gisele budou dobře vychovávat její děti - syn Benjamin (13) a dcerka Vivian Lake (10). Snadno je zde povede k lásce k přírodě...

Fotogalerie
44 fotografií