O svých hereckých rolích by mluvil hodiny, jakmile se ale stočí řeč na soukromí, je na slovo skoupý a odpovídá maximálně jednou větou. Přitom by měl Pechlát o čem vyprávět...

Blízký kontakt

Stejně jako seriálový Petr má Martin ve skutečném životě tři dcery, a to s manželkou Andreou (46), která je dcerou herce Aloise Švehlíka (84) a zároveň sestrou herce Davida Švehlíka (51). No a ten měl, jak známo, za manželku právě Jitku Schneiderovou! „S Martinem jsme zažili spoustu rodinných večeří a obědů. Jsme tak trochu rodina. Byl to životní bonus, si spolu teď zahrát. Báječný!“ prozradila Blesku Jitka, která má s exmanželem Davidem dceru Sofii Annu (17).

I když se rozvedli, když jí byly pouhé tři roky, Schneiderová se Švehlíkovými kontakt pochopitelně neztratila. „Ano, jsem s rodinou Sofinky, se širší rodinou, v blízkém kontaktu,“ přiznala herečka.

Poslední rande

S manželkou Andreou nicméně Martina Pechláta neseznámil švagr David ani švagrová Jitka, ale společní známí. Ostatně Martinova manželka zůstává (až na příbuzenstvo) mimo herecký svět a pracuje v bance. „Samozřejmě máme čas s manželkou někam si zajít jen spolu a zajet si na dovolenou. Myslím, že i takhle časově náročné natáčení skloubit s rodinou jde,“ prozradil Pechlát, který v seriálu hraje rozvedeného padesátníka, správce bazénu a neúnavného „hledače“ té pravé. „Já byl naposledy na rande před mnoha a mnoha lety,“ vtipkoval herec.

Tátu v nesnázích můžeme sledovat každou sobotu od 20:20 na Nově.

Úlet s Hřebíčkovou

Hned v prvním díle má Pechlát žhavé rande s herečkou Petrou Hřebíčkovou (43) alias Dorkou. Skončí spolu v posteli.

Video
Video se připravuje ...

Martin Pechlát Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
21 fotografií