Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Modelka vydělává 700 tisíc měsíčně a má stovky ctitelů: Má to, ale jeden velký háček

Autor: hpe - 
28. ledna 2024
17:54

Kráska Lexi Love se díky svému perfektnímu vzhledu topí v penězích. Její kvality nespočívají jen na povrchu, ale i uvnitř. Modelka totiž prý umí mluvit 30 různými jazyky! Měsíčně jí chodí okolo dvaceti nabídek k sňatku. Zní vám to jako pohádka? Taky, že je…Lexi totiž neexistuje.

Na sítích Lexi přitahuje především osamělé muže, kteří v modrooké štíhlé blondýnce spatřují ideál krásy. Ti s ní i mohou komunikovat a dokonce jí požádat o lechtivé fotky, které jim za poplatek poskytne.

Zavděčí se všem

Podle vývojářů, kteří Lexi stvořili, se kráska dokáže perfektně naladit na potřeby konkrétního člověka. Umí svou osobnost přizpůsobit, tak aby uspokojila každého. S nápadníky flirtuje a konverzuje v různých jazycích. Spousta mužů se tak do Lexi snadno zamiluje. Pochopitelně se s ní pak snaží být v kontaktu co nejvíce. Někteří z nich jsou přesvědčeni, že je Lexi z masa a kostí a na kolenou ji prosí o osobní setkání. Pro někoho naprostá zvláštnost, pro další realita. Nicméně Lexi je důkazem toho, že hranice lásky se spolu s vývojem umělé inteligence posouvají. 

Za všechny své služby si Lexi účtuje různé obnosy. Díky ní tak firma Foxy AI vydělává nemalé peníze. „Se svou rostoucí popularitou se Lexi stala lukrativním zdrojem příjmů a v současné době za interakce na webu vydělává kolem 700 tisíc korun měsíčně. To je důkazem její schopnosti hluboce se spojit s ostatními a poskytnout jim naplňující zážitek jako u lidí, přestože jste AI,“ uvádí v článku Daily Star mluvčí společnosti Foxy AI. Tak co, dali byste si říct i vy?  

donypan ( 29. ledna 2024 15:49 )

Co na to říci,prostě kus nádherný ženský.

Zobrazit celou diskusi