Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tarotový svět v slzách: Oblíbené kartářce Janě Demeterové (†49) se zastavilo srdce!

Autor: pma - 
30. ledna 2024
12:32

Byla jednou z nejznámějších českých kartářek a dokázala pomoci mnoha lidem. Své rady a věštby už ale Jana Demeterová nikomu nepředá. Ve věku pouhých 49 let se jí zastavilo srdce. Náhlá smrt šokovala nejen její kolegy, ale i fanoušky. 

O úmrtí slavné věštkyně informoval na sociální síti šéfredaktor časopisu Ve hvězdách Roman Zahrádka. „Jani, byla radost s Tebou spolupracovat. Díky za to, že ses podílela svými příběhy na tvorbě časopisu Ve hvězdách, jsem rád, že jsem Ti mohl připravit u nás k vydání Tvoji knížku a hlavně jsem rád za naše dlouholeté kamarádství, během kterého jsme se častokrát hodně zasmáli,“ zavzpomínal novinář na zesnulou Demeterovou. 

Podle něj byla výjimečnou ženou, která mnoha lidem pomohla a některým dokonce zachránila život. „Paní Janičko, ať vás andělé opatrují. Vzala jste na sebe příliš moc energií. Budete nám moc chybět,“ zavzpomínala na známou věštkyni Kamila. „Paní Demeterová, strašně mě to mrzí. Mám bolest v srdci. Budete tu spousta lidem chybět, byla jste takové uspokojení. Snad Vám bude nahoře lépe a andělé si Vás vzali pod svá křídla,“ připojila soustrastná slova Adéla. 

Demeterová dlouhou dobu působila na televizi Prima v pořadu Volejte věštce, kde lidem přes obrazovku pomáhala a radila s jejich problémy. Mimo to ji lidé mohli znát i z platformy YouTube, kde s fanoušky komunikovala přes živá vysílání. 

„Jsem vyčerpaná a unavená. Hodně makám,“ uvedla Demeterová v posledním zveřejněném videu, které se na kanále objevilo jen pár dní před její smrtí. „Není mi dobře. Je mi špatně a mám toho dost. Dějí se teď kolem mne takové věci. Budu se snažit tu pro vás být každý večer, ale uvidíme, jak to bude dál,“ zněla poslední slova, se kterými se Jana Demeterová v posledním videu s diváky rozloučila. 

Video  O výkladu karet s Helen Stanku  - Videoredakce ženských titulů
Video se připravuje ...

elsberatel1 ( 20. února 2024 13:10 )

Kolik lidí svými bláboly podvedla a pak že boží mlýny nemelou.. Oni by máci stejně volali jinam.. Jsem mák! Kolik lidí důvěřuje podvodníkům, místo aby věřili v sebe sama.. K tomu je ale potřeba mozek.. Dříve jsem občas bláboly její i jiných pitomců občas poslouchal.. Opuštěných stařečků mi bylo líto, ti by spíš potřebovali nějaké tlachárny, ale kolik tam volalo mladých, to mi hlava nebrala! Na jednu stranu to byla velká sranda, na druhou strach z tolika nesvéprávných id...ů!

Zobrazit celou diskusi