Představitelka profesorky Králové ze seriálu Život na zámku v současné době hraje ve dvou představeních, v nichž se zevrubně probírá sexuální tematika. Pro Macháčkovou je to ale obrovské vystoupení z komfortní zóny! „V představení Show Dr. Ruth hraju sexuální lektorku. Já sama jsem velmi cudná a stydlivá, já ty věci nerada říkám. Říkám tam třeba, že penis je, jako když si vezmu brambor a takhle ho škrábu. Nebo třeba: Kdybyste si myslel, že máte malý penis, to znamená, že se na něj díváte svrchu. Takový optický klam. Poradím vám, až budete vzrušený, postavte se před zrcadlo a uvidíte to, co vidí vaše partnerka. A taky tam je: Milujte svůj penis a řekněte Juliene, ať miluje svoji vagínu,“ udala herečka výčet replik, které jí v monodramatu musí projít ústy.

V reálném životě si nicméně za muže našla náhradu – sociální síť facebook! „Víte co, já žiju sama a facebook je můj přítel. Někdy hodně častý, dávala jsem si proto i abstinenční pauzy. Můj život sice není úplně veselej, ale odehrává se v groteskovitých situacích. Mám potřebu přátele pobavit, to se mi občas podaří,“ vysvětlila Honzovi Dědkovi (50) příčinu svých vtipných statusů na sociální síti.

Závislá byla ale nejen na facebooku. Svého času propadla kartám. Nikoli ovšem těm hracím, nýbrž tarotu!  „Jeden čas jsem docela propadla. Hodně moc. Byla jsem závislačka. Byl to s některými kartářkami takový zvláštní vztah... Jedna mi třeba volala, jestli večer nepřijdu. Neměla jsem to v plánu, bylo mi dobře, byla jsem v pohodě, měla jsem hezký den, ale ona mi řekla: ,Já myslím, že mě budeš potřebovat.' Pak půl roku život někde, nechci říct kde,“ přiznala Macháčková. Kromě schůzek si s kartářkou i pravidelně volala a využívala také speciální aplikaci. Dnes už si ale naštěstí na podobné věci dává pozor. 

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Kateřina Macháčková o osamění a o závislosti na kartářce FTV Prima

Fotogalerie
103 fotografií