Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Mrazivé předpovědi slepé věštkyně Baby Vangy na rok 2024: Vražda Putina i nebezpečí umělé inteligence!

  • Autor: jel - 
    27. 12. 2023
    05:00

    Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova (†85) známá jako Baba Vanga žila v minulém století v Bulharsku. Ve dvanácti letech ji odneslo tornádo a přežila jen jako zázrakem. Při této nešťastné události oslepla a od té doby údajně viděla budoucnost. Vykladači jejích proroctví tvrdí, že její předpovědi jsou z 85 procent úspěšné. Podle nich předpověděla válku na Ukrajině, teroristický útok 11. září i smrt princezny Diany.

  • 1.Kdo je Baba Vanga?

    Baba Vanga měla podle všeho nadpřirozený dar. Baba Vanga měla podle všeho nadpřirozený dar. | Reprofoto youtube. com, INT, archiv

    První vizi měla Bulharka prý v době, kdy ji odneslo tornádo a ona byla několik dnů pohřešovaná. Rodina ji následně našla na prahu smrti pod troskami. Během nešťastné události se tehdy dvanáctileté dívce dostalo do očí příliš velké množství písku a ona kvůli tomu oslepla. Věřila, že jí byl dán dar léčit lidi a předpovídat budoucnost. Vysloužila si přezdívku „Nostradamus z Balkánu“.

    Za tajemnou ženou přijížděli lidé z daleka, včetně předních představitelů východního bloku jako například Leonid Brežněv. Baba Vanga se ale chovala ke všem stejně a pomáhala jak obyčejným lidem z okolí, tak známým a bohatým.

    Bulharka sice v roce 1996 zemřela, ale zanechala po sobě proroctví i na další roky. Co nás podle ní čeká v roce 2024? 

  • 2.Vražda Putina

    Vladimir Putin Vladimir Putin | Reuters

    Podle webu Daily Mirror slavná věštkyně předpověděla, že v roce 2024 bude zavražděn ruský prezident Vladimir Putin. Muže, který před dvěma lety rozpoutal otřesnou válku na Ukrajině, má podle Vangy zabít někdo z Ruska. 

    O zdravotním stavu Putina se spekuluje už delší dobu. Kreml ovšem neustále popírá, že ruský prezident trpí závažnou nemocí a že se jeho zdravotní stav zhoršuje.

  • 3.Ekonomická krize

    Baba Vanga s manželem. Baba Vanga s manželem. | Reprofoto youtube. com, INT, archiv

    Podle Baby Vangy celý svět příští rok zasáhne obrovská hospodářská krize, která ovlivní celosvětovou ekonomiku. Způsobit ji má především nárůst zadlužení, geopolitické napětí a přesun ekonomické moci ze západu na východ.

  • 4.Kybernetické útoky

    ilustrační foto ilustrační foto | Reuters

    V dalším roce se podle proroctví musíme připravit také na větší nápor kybernetických útoků. Nepůjde však o obyčené hackery, tito by se měli zaměřit na kritickou infrastrukturu jako například rozvodové sítě a čističky vod. Útoky by mohly vést k rozsáhlým poruchám a k chaosu a tím představovat vážnou hrozbu pro národní bezpečnost.

  • 5.Hrozba umělé inteligence

    Babě Vanze lidé vždy věřili. Babě Vanze lidé vždy věřili. | Reprofoto youtube. com, INT, archiv

    Pokrok by měl přijít také ve vývoji počítačových technologií. Významný objev by měl zasáhnout různé obory od finančnictví a zdravotnictví až po kybernetickou bezpečnost.

    Vanga ale také varuje - konkrétně před umělou inteligencí! Prudký nárůst jejího využití by pro lidstvo mohl být nebezpečný.

  • 6.Pokrok v medicíně i technologii

    ilustrační foto ilustrační foto | Profimedia.cz

    Naštěstí ne všechna proroctví Baby Vangy pro příští rok jsou negativní. Jedno z nich říká, že medicína by měla udělat obrovský pokrok ve výzkumu nemocí, které byly doposud považovány za nevyléčitelné. Významný průlom by měli vědci udělat především v léčbě Alzheimerovy choroby.

  • 7.Rok 2024 pro vaše znamení

     

     

     

     

     

Eda Sztwiertnia ( 31. prosince 2023 16:55 )

Taky mi ta stará vagína pardon vanga leze na nervy🙂

EM1234 ( 30. prosince 2023 23:45 )

ju a na začátku roku varovala, že v prosinci bude Praha pod vodou. hmm

EM1234 ( 30. prosince 2023 23:40 )

to: padrino, zajímavé je že před nějakým pátkem psali, že bude nejvyšší na planetě. Tak jak to je? Dejte s těmi předpověďmi pokoj. Jednou čehý podruhý hot. jak u blbejch 👎

yokky ( 30. prosince 2023 19:34 )

😢😢😢😢­😢☹☹☹☹☹­☹😨😨😨😨😨­😨😥😥😥😥😥😥

padrino ( 28. prosince 2023 02:31 )

Tak budce zabitý nebo zemře na nemoc. 😁

Slavná věštkyně předpověděla, že v roce 2024 bude zavražděn ruský prezident Vladimir Putin. Muže, který před dvěma lety rozpoutal otřesnou válku na Ukrajině, má podle Vangy zabít někdo z Ruska.

O zdravotním stavu Putina se spekuluje už delší dobu. Kreml ovšem neustále popírá, že ruský prezident trpí závažnou nemocí a že se jeho zdravotní stav zhoršuje.

Zobrazit celou diskusi