Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Baba Vanga přelstila smrt: Kdy má podle ní nastat konec světa!

Autor: ital, zf, ank - 
18. října 2023
09:01

Věštkyně Vangelia Pandeva Dimitrova se narodila roku 1911 v Makedonii. Zázrakem přežila bouři, při které ztratila zrak. To jí ovšem dalo věštecké schopnosti. Díky nim proslula po celém světě. Pro radu si k ní chodili politici i další známé osobnosti. Před svou smrtí lidstvu zanechala řadu děsivých proroctví. Mnohá z nich se podle jejích zastánců vyplnila. Jiná hovoří o tom, co děsivého nás ještě v budoucnu čeká. Na závěr článku můžete hlasovat, kterému z proroctví Baby Vang věříte.

Když se Vangelia Dimitrova narodila, kvůli zdravotním komplikacím způsobeným předčasným porodem téměř zemřela. Podařilo se jí přežít, ale od dětství se potýkala s řadou dalších útrap. Zemřela jí matka a otec odešel do války. Do jejích sedmi let se o ni starali rodinní přátelé. Poté se její otec vrátil a znovu se oženil.

Ve 12 letech ji však zasáhla tragédie, která ji připravila o zrak. Došlo k tomu, když si hrála se svými bratranci a sestřenicemi venku. Náhle se přihnala silná bouře. Ta Vangelii vynesla do vzduchu a odhodila ji do nedalekého pole. Vážná zranění, která za bouře utrpěla, ji připravila o nejcennější lidský smysl.

Ani po třech operacích se nepodařilo zachránit dívence zrak. Proto ji otec poslal do školy pro nevidomé. Později si začala uvědomovat svůj dar. Viděla neobvyklé věci ve snech, slyšela hlasy, mluvila s mrtvými a rostlinami. V osmnácti letech dostala zánět pohrudnice a doktoři předpovídali, že zemře. Opět ale přežila. Její vize pokračovaly a lidé se o nich doslechli.

Video  Největší katastrofy, které lidstvo čekají podle Nostradama  - Videohub
Video se připravuje ...

Budoucí události Vanga předpovídala s obrovskou přesností, a dokonce před svou smrtí v roce 1996 zanechala děsivá proroctví pro budoucí generace. V poslední rozhovoru sdělila světu dojemnou zprávu: „Nehněvejte se na sebe navzájem, protože jste všichni mé děti.“

Vizionářka, která údajně předpověděla brexit, útok na dvojčata i vzestup Islámského státu, sdělila i datum, kdy má podle ní přijít konec světa. Jedná se o rok 5079. 

Vanga také upozornila na to, že Rusko v čele s Putinem převezme vládu nad celým světem. „Všechno roztaje jako z ledu, jen jedno zůstane nedotčené – Vladimirova sláva, sláva Ruska. Příliš mnoho bude obětováno. Nikdo nezastaví Rusko. Všechno se mu odklidí z cesty. Rusko bude vládnout světu,“ zněla její slova.

 

nordmedia ( 16. února 2024 15:05 )

To už byl známého jako poradce starosty Petrohradu

Maňka Jan ( 29. října 2023 14:27 )

Koniec nastane ešte tento rok, alebo najneskôr do konca februára budúceho roka.

Miroslav Sorokáč ( 19. října 2023 19:37 )

Každý len píše o jej predpovediach, kde ich nájdem, alebo odkiaľ beriete jej predpovede.... Nostradamus aspoň mal nejaké verše z ktorých si každý vyčíta čo chce, ale baba... Neviem...

Celebrity-chachacha ( 18. října 2023 12:13 )

Možná by tenkrát mohla předpovědět jestli ten cz národní poklad bude zpívat nebo jen falešně chropět a kdy se zase bude soudit.

spania ( 31. října 2022 12:44 )

Mnohé z toho,co předpověděla,se splnilo.Dost věřím i tomu,kdy přijde konec světa.Budou tu určitě různé války,­konflik­ty,ne­moce,­lidi z přemíry informací a technologií začnou hloupnout,nebudou umět nic normálně řešit,až se jednou zničí sami...A tím skončí svět.

Zobrazit celou diskusi