„Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od ‚tohodle‘ roku už stojí za ‚éšopem‘ 3v1 jen Veru s Marťou,“ oznámily na oficiálním instagramu seskupení 3v1 dámy, které ho dříve tvořily. Zatímco Arichteva a Pártlová se tak o internetový obchod zřejmě budou starat i navzájem, Leitgeb (za svobodna Štíbrová) už nikoliv.

„Domluvily jsme se tak už v létě po tom, co jsme skončily v rádiu,“ uvedly dokonce, ale zároveň fanoušky ubezpečily, že nic se nejí tak horké. „Žádný dramata se nekonaj. V životě je běžný, že lidi chtěj dělat a zkoušet různý věci, a nic netrvá věčně. Marťa připravuje album a koncert, Nikča má Radovana, Veru svoje projekty,“ znělo vysvětlení komediální trojky, která dříve točila humorná videa. Poslední dobou už ale žádná další nevznikala a je jasné, že do budoucna se to nezmění.

„Život. Jsme kámošky, ale taky čtyřicetiletý matky, který maj každá i ‚to svoje‘, a když se potkaj, tak nechtěj řešit jenom společnou práci,“ dodaly herečky a zpěvačka s tím, že se možná 3v1 někdy vrátí, ale zatím to rozhodně není na pořadu dne.

„Třeba až budem starý babky, budem mít odrostlý děti a opustěj nás ty naše polovičky, tak se s váma zas zasmějem při ňáký besedě,“ dodaly tak v legraci dámy. Zda to tak opravdu bude, nebo je to jen chlácholení největších fanoušků, ukáže až čas. Každopádně mnoho komentujících sice smutnilo, na druhou stranu rozhodnutí Veroniky, Nikol a Martiny mnozí respektovali a chápali.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Martina Pártlová: První slova o svatbě! Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií