Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Naháč pobíhal po křižovatce v Chebu: Nadýchal 1,64 promile a bušil do aut!

Opilý muž v Chebu běhal nahý mezi auty.
Opilý muž v Chebu běhal nahý mezi auty.  (Autor: Policie ČR)
Autor: pma - 
27. ledna 2024
10:30

Když se lidé posilní alkoholem, jsou schopni dělat různé věci a často se za své chování poté stydí. Podobně to bylo i u dvaačtyřicetiletého muže, který v úterý pobíhal po Chebu nahý mezi auty a bušil do nich. Policie u něj provedla orientační dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,64 promile.

V úterý přijal policejní dispečink v Chebu zprávu u nahém muži, který pobíhal po rušné křižovatce ulic Mánesova a Evropská v Chebu. „Svým zmateným pobíháním muž ohrožoval nejen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu,“ uvedl k incidentu karlovarský policejní tiskový mluvčí Jan Bílek.

Před naháčem muselo dokonce několik aut zastavit. Pomatený muž začal dokonce do několika aut bušit pěstí. Po několika minutách se na místě objevila policie a dvaačtyřicetiletého muže omezila na osobní svobodě. 

Policie u muže zároveň provedla i orientační dechovou zkoušku. Naháč nadýchal 1,64 promile, přítomnost omamných a psychotropních látek ale byla vyloučena. 

„Následně ho převezli na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů. Následnou lustrací zjistili, že byl na muže Okresním soudem v Chebu vydán příkaz k zatčení,“ doplnil Bílek. Policie u muže zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

Video Naháč v pražském metru. (12. dubna 2022) 
Video se připravuje ...

 

Miroslav Miki ( 27. ledna 2024 12:18 )

Slabší kousek,1,64 a je na šrot.Měl jít do učení k tomu traktoristovi co nafoukal 6

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání