Sociální sítě jsou pro bývalou modelku a trojnásobnou mámu hlavním zdrojem příjmů. Pro propagaci produktů v nich ale kromě své tváře opakovaně využila i šestiletou dcerku Miu, kterou má právě s Prachařem. A to se herci pranic nelíbí a exmanželku žene před soud!

„Chce vysoudit nejen zákaz zveřejňování záběrů dcery, ale nejspíš bude žádat také o ochranu osobnosti,“ sdělil před časem Blesku zdroj z hercova okolí.

„Nesmím dávat na instagram Miu. Tady pán, který nonstop pracuje a s dcerou je místo něj chůva, si klade takové podmínky. Je to prostě debil!“ opřela se do něj nevybíravě Agáta.

Soudní řízení mělo proběhnout v úterý 23. ledna na Obvodním soudu pro Prahu 6. Nakonec se ale nekonalo! Na poslední chvíli bylo totiž oznámeno, že soud kvůli sporu o zveřejňování záběrů dítěte nebude. Není moc pravděpodobné, že by mezi exmanželi došlo náhle k dohodě, spíš to vypadá na odročení. K tomu se soud uchyluje, není-li možné kauzu projednat a rozhodnout při jediném jednání. Sahá se k němu tehdy, pokud je třeba provést nové důkazy nebo se objeví jiná překážka, pro kterou nelze v jednání pokračovat.

Ke zrušenému soudnímu řízení se veřejně ani jeden nevyjádřil. Agáta ale v době, kdy mělo probíhat, přidávala příspěvky na instagram, kde ji sleduje 393 tisíc lidí, jako divá! Nejprve oznámila, že jede na natáčení svých projektů, a dokonce stihla i návštěvu kadeřnice. U té si nechala zkrátit vlasy po ramena. „Dnes úplná změna,“ svěřila se Hanychová. Bude to jediná změna, kterou chystá?

I Soukup se chce soudit

Nejen Prachař, ale také Jaromír Soukup (54) hodlá soudně zabránit Agátě ve zveřejňování fotek jejich téměř roční Rozárky. „Jak jsem už řekl – nepřeji si to! A stále na tom trvám. Víc k tomu říkat nechci,“ odpověděl na dotaz Blesku ředitel TV Barrandov. 

 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
91 fotografií