Dovolenou na Bali si renesanční žena Emma Smetana, která se prezentuje jako herečka, zpěvačka, novinářka, moderátorka, a kdo ví, co ještě užívá plnými doušky. Žádnou z kratochvílí, co tento exotický ostrov nabízí, si neodepřela. Například společně se svým manželem, muzikantem Jordanem Hajem (35), si poprvé v životě vyzkoušeli surfování. A asi aby Emma měla tyto vzpomínky i archivované, nechala se při svých prvních neobratných pokusech i zvěčnit.

Na sociální síť pak nahrála celou řadu komických momentek, na nich různě balancuje, padá, ve vrcholném soustředění se pitvoří... První lekce surfu? Hodně zoufalých poloh a víceméně jen jeden (panickej) výraz. Předpokládám, že to takhle mám u všech sportů (pokusů o ně),“ popsala pak snímky Emma, jejíž nepovedené kreace ve vlnách sice mnohé její followery pobavily, ale zároveň se staly i terčem kritiky a výsměchu... a ne kvůli Emmině nešikovnosti.

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana: Prapradědeček byl pohádková legenda. 

Jejím followerům se totiž nepozdával poutfit, co si pro surfování vybrala. Místo obvyklého neoprenu zvolila dáma, o které se poslední dobou psalo hlavně v souvislosti s neúspěchem seriálu Eliška a Damián, kde ztvárnila titulní roli, velmi vykrojené jednodílné plavky. Ty na jejím jinak sošném těle působily snad o číslo menší, a tudíž se jí všelijak nelichotivě zařezávaly... a při pádech do vody také ledacos odhalovaly.

„Neměly by být na to surfování jiný trenky? V určitý momentech tedy?“ objevovalo se mezi nejlajkovanějšími komentáři, jelikož na jednom ze záběrů to přímo vypadalo, že Emma ukázala mnohem více, než nejspíš chtěla... „Taky bych vás přioblékla, někdy méně je více,“ přidávali se další. „A tak zase jako reklama je to dobrý dost... Co se nevyzpívá, to se učaruje jinak,“ spekulovali někteří v narážce na fakt, že na svůj poslední koncert musela Emma lidi prosit, aby si na něj vůbec koupili lístky....

Fotogalerie
78 fotografií