Až do nešťastných událostí spolu partneři spokojeně vychovávali dcerky, Miloš pracoval jako svářeč a o své blízké se staral s láskou. Vše se ale zkomplikovalo poté, co tragicky utrpěl vážný úraz hlavy s masivním otokem mozku. „Po úrazu byl dlouhodobě upoután na lůžko, byl i v kómatu, nakonec ještě proběhl pokus o operaci, kterou už ale Miloš bohužel nezvládl a na druhý svátek vánoční odešel,“ popisuje sestřenice paní Simony Ilona Korálová.

Tato nešťastná událost všechny hluboce zasáhla a zanechala hodně bolesti. Celá rodina, zejména Sárinka a Sofinka, teď čelí životu bez svého tatínka. „Jeho nečekaný odchod zanechal nejen zlomená srdce, protože všechny tři holky traumatickou událost psychicky i zdravotně zvládají jen tak tak, ale i finanční propast,“ vysvětluje dále paní Ilona.

Proto pro svou příbuznou založila sbírku na dobročinné platformě Donio. Simona a Miloš bohužel nebyli manželé.  „V současné situaci a těžké době nese Simona veškerou péči a tíhu rodiny na svých bedrech. Vaše podpora jí poskytne potřebné finanční zázemí, aby mohla lépe čelit všem výzvám a mít jistotu, že v případě potřeby bude moci využít tyto prostředky k zabezpečení rodiny a zachování důstojného života pro dcery a sebe,“ vysvětluje Ilona Korálová a dodává: „Děkujeme za každý příspěvek, který nám pomáhá tvořit naději.“

Fotogalerie
8 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Jak poznat, že vaše psychika potřebuje odborníka? Videoredakce ženských titulů