Kvůli seriálu Na vlnách Jadranu chlapečka poprvé v životě opustila. Malému Kubovi bylo tehdy šest měsíců a já byla moc ráda, že si kreativní producentka Lucia Kršáková na mě vzpomněla. Byla jsem ráda, že mi i doma bylo umožněno odjet,“ usmívá se Kristýna.

Vzorný táta

Pochválila tak Ondřeje za to, že se jako táta postaral a umožnil jí odcestovat do Chorvatska, kde seriál vznikal. „Jela jsem tam dvakrát,“ popisuje. “Jednou to bylo na pět dní a podruhé na tři. Dokonce mi během natáčení vyšlo, že jsem měla den volna, to bylo nádherné,“ vzpomíná na loňský květen Kristýna.

Strach o syna

Zažila před kamerou ty nejhorší mateřské chvíle. Seriálový synek se ztratí a všichni myslí, že se utopil. „Křičela a brečela jsem. Měla jsem obavy, aby to bylo uvěřitelné. Na druhou stranu, kdyby se to opravdu stalo a ztratilo se mi dítě, tak v tu chvíli nebudu řešit, jestli jsem trapná, nebo ne. V tu chvíli je to o něčem jiném,“ dodává Kociánová. Dneska se už do mateřských pocitů dokáže dobře vcítit. Sama podobný strach naštěstí nezažila a věří, že to tak zůstane i nadále.

Od Pavly ke Kristýně

V prosinci 2021 Ondřej Malý manželku Pavlu Tomicovou kvůli Kristýně Kociánové opustil. Po 19 letech to byl blesk z čistého nebe. Pavla se z toho zhroutila a trvalo dlouho, než se z této zrady vzpamatovala. Navíc se ti tři znali už z Hradce Králové, kde všichni žili a hráli v Klicperově divadle. Nyní se už Pavle vrátil úsměv do tváře. Kvůli tomu, že žalem zhubla 35 kilo, si mohla koupit celý nový šatník.

Role i pro Kubelkovou

Na pobřeží Brače vystavila své výstavní poprsí v plavkách Iva Kubelková (46). Představuje v seriálu bohatou turistku. „Vzala jsem s sebou i dceru Karolínku, takže jsme si udělaly výlet mimo sezonu do Chorvatska. Nikde nikdo, jezdili jsme na kole kolem moře. Natáčení bylo příjemné, když skončilo, ještě jsme tam nějakou dobu zůstaly,“ prozradila Iva. Litovala jen toho, že se před kamerou nesetkala s hlavním hrdinou – fešným slovinským hercem Sebastianem Cavazzou (50).

Video
Video se připravuje ...

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst... David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií