Emotivní, a především lidsky silný příběh, taková je Vlaštovka ve Studiu DVA a v podání Krejčíka a Čvančarové je to neskutečný herecký koncert.

Nemám na to slova, takže víc psát nebudu. Byl to hodně silný emocionální zážitek, který jsem v divadle nikdy nezažila. Vaše výkony byly dechberoucí. A netroufám si ani zkusit představit, jak těžké pro vás muselo být toto téma zpracovat. Kór po tom, co se u vás stalo před Vánocemi,“ sdílel názor jedné z divaček Daniel, který před koncem roku odešel od partnera Matěje Stropnického (40). Bývalý politik, s nímž žil šest a půl roku, mu měl totiž být nevěrný se ženou.

Video
Video se připravuje ...

Krejčík po rozchodu se Stropnickým poprvé ve společnosti: Máme s Matějem dohodu! 

K tomu se nechci vyjadřovat, popřel bych ty věci, na kterých jsme se domluvili,“ řekl k tomu Blesku herec.

V divadelní hře Vlaštovka, kterou na motivy skutečné události napsal španělský dramatik Guillem Clua, je Jitka k nepoznání. Jako učitelka zpěvu má šedou paruku, která ji dělá starší. V rámci děje k ní Daniel přichází coby student, co se chce zlepšit v hlasové technice. Ale následně oba prožijí takovou hodinu, na kterou ani jeden nezapomene.

„Bylo to snad nejsilnější, co jsem kdy viděla... A i slzička ukápla. Dobře, byl to celej potok,“ neskrývá dojetí další divačka.

Fotogalerie
58 fotografií