„Párová masáž, jistě. Kdo by si ale pomyslel, že existuje i párová kolonoskopie? Tohle rozhodně posune úroveň sdílené intimity na úplně novou úroveň,“ uvedli s nadsázkou na sociální síti slavní partneři Pavol Habera a Daniela Peštová. Kolonoskopie je totiž speciální vyšetření, které lékaři umožňuje důkladně prohlédnout pacientův konečník a tlusté střevo. Tak se dají sledovat různé změny střevních funkcí i odhalit třeba počínající rakovinu. A právě pro způsob, jakým se provádí, je notně obávaná...

„Ano, vyšetření, před kterým máme všichni respekt - já určitě ano,“ přiznal i Pavol, známý coby drsný kat z pěvecké reality show SuperStar, na instagramu. „Ale když Daniela řekla, že na to jde, tak jsem se přidal - a šlo to dobře! Jsme v pohodě a máme pár let volno,“ oddychnul si po vyšetření. Daniela, která je díky svým půvabům celosvětově vyhledávanou modelkou, na sebe totiž prozradila, že patří mezi velké zastánce preventivních vyšetření.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Peštová: Mužský styl oblékání mám ráda, občas si půjčuji kousky od manžela videohub

„Tohle jsem ale tři roky odkládala. Z obav, ze studu...“ přiznala krásná rodačka z Teplic kajícně. „Ale věděla jsem, že musím, protože bych si nikdy neodpustila, kdybych kvůli nějakým povrchním záležitostem něco zanedbala.“ Je totiž pravdou, že včasné odhalení případné nemoci může zachránit život... A muži a ženy ve věku 50–54 let mají nárok na test na okultní krvácení do stolice jednou ročně nebo na screeningovou kolonoskopii jednou za 10 let, to vše je hrazené z veřejného zdravotního pojištění.

A nějaké ty obavy se dají poměrně snadno odstranit... „Naštěstí je dnes už možné absolvovat kolonoskopii i pod slabší narkózou (neboli oblbovákem), a tím pádem i ve větším klidu a pohodě. Opravdu není zapotřebí se tohoto vyšetření bát,“ vysvětlila Daniela. Partneři dokonce sdíleli snímek, na kterém po zákroku oba leží na nemocničním lůžku. Na fotce jsme těsně po probuzení, ale vypadá to, že anestezii podstoupil jen jeden z nás - hádejte který,“ vtipkoval Habera.
Fotogalerie
57 fotografií