Vyhledávaný zpěvák Marian Vojtko, jenž bude od začátku února k vidění v novém muzikálu Troja (teď se můžete pokochat jeho talentem třeba v Katu Mydláři, Třech mušketýrech či v Muži se železnou maskou), patří k těm celebritám, co se neberou příliš vážně a klidně si udělají legraci i samy ze sebe. Jinak totiž nelze popsat snímek, co přidal na sociální sítě nedlouho po Novém roce, tedy krátce poté, co skončilo všechno to vánoční mlsání.

„Tak jak jste si to užili na Silvestra?! Nooo… jáááá jsem trochu asi přes svátky přibral… ale jen trošku, že?“ žertoval totiž Vojtko u dvojice komických snímků, na nichž pózuje v modrém vánočním pyžamu s motivem perníčků a vloček. Pod látkou se mu přitom rýsuje obrovské břicho srovnatelné s těhotnou ženou v devátém měsíci!

Samozřejmě neztloustl, pouze se vycpal – je totiž pravdou, že si tenhle zpěvák pravidelně udržuje figuru v posilovně. K tomu ho přivedl jeho pěvecký kolega Václav Noid Bárta (43), který se stal zároveň i jeho mentorem ve fitness centru. Pod jeho vedením se Vojtkovi povedlo nejenom úspěšně shazovat kila, ale také nabírat svalovou hmotu.

Video
Video se připravuje ...

Marian Vojtko s partnerkou: První slova o svatbě! Markéta Reinischová

Podle fanynek, které na sociální síti reagovaly na jeho fiktivní pupík, mu však i takovéto vyvalené bříško sluší. Přirovnávaly ho k „vánočnímu méďovi“ a ujišťovaly ho, že „chlap bez břicha je jak hrnec bez ucha“. Hlavně že mu prý zůstal jeho „luxusní hlas“. A to zpěváka, jenž spolupracoval mimo jiné i s českou metalovou kapelou Dymytry na jejich posledním hitu My ještě nechcem jít (společně s Michaelou Štikovou, dříve Gemrotovou), jistě potěší!

Fotogalerie
52 fotografií