Profesionální tanečník Marek Dědík je z „nové“ Pavly Tomicové naprosto unešený. „Ona je neuvěřitelná. Zhubla čtyřicet kilo a má hroznou chuť tancovat. Pořád mi říká, jaká je škoda, že takhle štíhlá nebyla ve StarDance, že bych jí mohl zvedat do nebes v každém kole,“ prozradil Blesku Dědík.

S Tomicovou se na taneční parket vrátili po pěti letech. „Spojili nás znovu poptávky po našem vystoupení. Od ledna do března příštího roku máme domluvená čtyři vystoupení a teď mi volali na další dvě. Takže se nyní učíme dvě choreografie, sambu a cha-chu. Cha-cha byl vlastně náš první tanec ve StarDance, kterým Pavla všechny ohromila,“ poznamenal tanečník, který se marně snaží vybavit původní choreografie. „Já si je nepamatuju, ale Pavla ano. To vůbec nechápu. Takže teď učí ona mě,“ směje se.

Pár tanečních kšeftů měli i po své účasti ve StarDance, ale Tomicová se pak začala potýkat se zdravotními problémy, tak vše muselo skončit. Jediným zádrhelem, který je čeká, jsou taneční kostýmy pro Pavlu. „Ty ze StarDance nemůže využít, protože jsou asi třikrát větší. Buď si je bude muset nechat ušít, nebo jí půjčím něco od svých dvacetiletých svěřenkyň,“ přiznal Dědík.

Na každý trénink se s Tomicovou nesmírně těší, protože na rozdíl od jiných účastníků StarDance, má obrovskou chuť tancovat a do každého kroku jde naplno a s úsměvem. Navíc se u toho vždy pořádně zasmějí.

Po nevěře manžela jako proutek

Pavla Tomicová vždy platila za herečku s korpulentními tvary. Něco se jí podařilo shodit právě během StarDance, o nadbytečná kila ale nakonec přišla až díky stresu po krachu manželství.

Herečka přišla na to, že jí manžel Ondřej Malý (57) podvádí a upletl si dítě s hereckou kolegyní Kristýnou Kociánovou (38). Rozpad manželství ji natolik semlel, že je nyní poloviční. 

Fotogalerie
50 fotografií